Drumul spre satul Poiana( com.Ciuperceni) a fost reparat, în timp ce în Turnu sunt gropi la tot pasul.

11 Septembrie 2012, 00:08 | 2903 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Drumul de la Poiana, reparat pentru confortul si siguranta ciocoilor.

În aceste zile, Turnu-Măgurele arată ca după bombardament ( lăsăm la o parte lucrările, fără cap şi coadă, făcute de Teldrum), strada Praporgescu fiind cea mai clară dovadă. "Bombardierul" Mohanu a aruncat asupra oraşului o bombă mai tare ca la Hiroshima,  bomba corupţie.

Groapa de la Policlinică s-a eternizat si se aşteaptă să se întâmple vreun accident ( duminică, nici  nu mai era  semnalizată!), pentru ca Mohanu să facă ceva. Nu ne aşteptăm la o reparaţie finală şi de calitate, dar măcar să pună pietrele la loc.

În tot acest timp, când prin Turnu se circulă din ce în ce mai greu, ciocoii şi-au reparat drumul spre Paradisul Verde din Poiana. De la DN 51 A, Turnu - Zimnicea, şi până la Paradisul Verde, erau anumite denivelări, care trebuiau astupate, pentru că aşa-zisa elită din zona noastră să aibă drumul cât mai lin,  să nu îşi strice maşinile de zeci de mii de euro. Când se pleacă, de la fostul pichet, după grătare şi băuturi alese, nu  poţi suporta să fii zdruncinat sau cel puţin să mai frânezi pentru a evita o groapă. Până acasă trebuie să savurezi faptul că eşti un barosan, care merită ce este mai bun. Mai era un risc al gropilor: făceai vreo manevră neprevăzută şi produceai un accident.

Drumul trebuie să fie cât mai sigur, pentru că de acolo se pleacă, în majoritatea cazurilor, sub influenţa băuturilor alcoolice. Nu suntem cârcotaşi din fire, suntem de partea lucrurilor bune, dar nici nu putem să închidem ochii şi să fim păcăliţi de nişte politicieni care se cred buricul pământului. Orice drum trebuie să fie reparat, dar nu doar atunci când ciocoii trec pe acolo. Suntem  ca pe timpul lui Ceausescu, mai rău, am ajuns să ne bucurăm de firimiturile aruncate de "stăpâni". Nu ştim ce prioritate de reparaţie avea acest drum, noi doar constatăm un fapt. Cine vrea, poate să se bucure că nu mai dă în gropi, cine nu, poate să privească această fapta bună la justa valoare şi realitatea locului.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Claudiu Popa . pe 06 Octombrie 2012, 17:56
#6
Către Vasile#
Măi nene .du-te la psihiatru ! Vrei revoluție,război civil,DEMENTULE?? Au fost alegeri,așa au votat //proștii //,ASTA E DEMOCRAȚIA !! Dece n-ai candidat tu, să le faci pe toate ?? Turnule cu știri,dă-o dracului de treabă,trebuie să publici toate TÂMPENIILE LUI manea marin ?
vasile pe 05 Octombrie 2012, 23:27
#5
ciocoii nostri
singura greseala este a cetatenilor care permit tot ce face liota lui dragnea.sa iasa tot orasul an strada sa rupa mainile si piciorele lui dom profesor,primar pe viata si a slugilor.sa vedem daca pot sa bage toti cetatenii orasului la inchisoare.\\ndar avem in oras multi care ai pupa in c*r si le convine.\\n
GEORGE SANDU pe 03 Octombrie 2012, 17:48
#4
Domnule Dragomir, nu ai dreptate !!!!!
CÂND EȘTI UN DIVERSIONIST NECALIFICAT ÎȚI POȚI PERMITE ORICE ! FIECARE DRUM MODERNIZAT ESTE BINEVENIT, Că tu le vrei pe toate,este altceva . Dece n-ai candidat,deșteptule(?) la Primărie poate te alegeam PRIMAR și-acum te-jura Mohanu pe tine ! Cine-i PROSTUL CARE-ȘI PERMITE SĂ PLĂTEASĂ ASEMENEA CURNALIȘTI???
geta sandu pe 12 Septembrie 2012, 17:24
#3
catre-Bogdan
Bogdan,eu am zis ca nu este o greseala ca s-a asfaltat acel drum care dupa cit stiu eu apartine de Zimnicea,tu ai dreptate,sunt strazi in Turnu care nu pot fi trecute nici la pas dar apoi cu masina;normal ar fi pentru ca platim taxe ca bani sa ajunga acolo unde sunt trimisi,si atit cit ajung sa se vada ca se face ceva.Dar cum la noi totul se face in ritmul pasului de melc,o sa trebuiasca sa mai asteptam ca totul sa fie ;NORMAL;.Eu oricum i-ti multumesc ca ai vorbit politicos.
Bogdan pe 12 Septembrie 2012, 12:11
#2
Doamna Geta,
.......dar strazile si trotuarele din Turnu Magurele nu trebuiesc asfaltate,ca si aici se face vanatoare,dar de voturi.
geta sandu pe 11 Septembrie 2012, 19:56
#1
este totusi..un lucru bun
Va rog sa ma scuzati,dar vin cu o adaugare la acest articol.Dupa cite stiu eu de unde se termina cartierul Magurele drumul este dezapezit si asfaltat de Zimnicea;si oricum ar fi cred ca si acel drum trebui sa arate un drum normal,nu credeti?Si pe acolo se circula,si acela este un drum al Teleormanului nu vad o greseala in a repara aces drum.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.