În comuna Saelele s-a construit un parc în plin câmp. Oare, care i-o fi utilitatea? Doar L.Dragnea ştie!

29 August 2012, 00:10 | 3971 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Mega-parcul din Saelele, o combinatie intre megalomanie si coruptie.

Comuna Saelele este localitatea cea mai cunoscuta din acest judeţ, fiind locul unde a copilărit cel mai iubit fiu al Teleormanului, Liviu Nicolae Dragnea. De aici şi până la noul Scornicesti este drum scurt,  comuna Saelele fiind tratată mai mult decât preferenţial. La fel ca Ceausescu, dar la o scară mult mai mică, Dragnea vrea să facă din Saelele o localitate fruntaşă. Pe lângă multe recorduri( amintim, de exemplu,  viloiul din Pleasov, moştenit de jupân în anul 2008 şi donat fratelui, Viorel Dragnea, în anul 2010: viloiul  are 1626 metri pătraţi, fiind mult mai mare ca suprafaţă decât  mult comentata – acum mai bine de un deceniu – vila, de la Giurtelecul Hododului, a lui Virgil Măgureanu,  vila care avea ceva peste o mie de metri pătraţi suprafaţă construită), comuna Saelele se poate mandri si cu trei parcuri. Cel mai nou parc a fost construit in satul Pleasov, un parc ce a costat o gramada de bani.

După cum se poate vedea din imaginile din galeria foto, parcul este făcut în plin câmp. Nu ştim ce utilitate are acest parc, dar de când a fost  construit are lacătul pus pe uşă. Dacă multe parcuri construite în comune sunt totuşi frecventate, fiind construite în centrul localităţilor, mega-parcul din câmp nu are nicio logică, doar o minte "sclipitoare" a putut  proiecta asa ceva. Acest parc este vizitat doar de animalele sălbatice, dar nici acestea nu sunt mulţumite până când nu se dezvoltă vegetaţia.

S-ar putea ca parcul să nu fie terminat, de aceea are lacătul pus, şi să continue dezvoltarea lui până când Dragnea o să fie mulţumit. Îi sfătuim pe cei care ar vrea să continue construcţia să o lase în acest stadiu, căci arată super-bine şi ar risca să strice tot. O altă ipoteză ar fi ca parcul să fie deschis când cel mai iubit fiu al comunei este în vizită. Atunci, la fel ca pe timpul lui Ceausescu, primarul ar aduce multă lume în parc, pentru ca jupânul să se simtă cât mai bine.

Din câte se poate observa, s-a dorit ca acest parc să fie unul deosebit pentru comună, având până şi o mini-fântână arteziană. Nu credem că parcul a fost proiectat de vreun specialist, pentru că  dispunerea elementelor din care este compus arată total aiurea. Suprafaţa este foarte mare pentru un parc de câmp, acesta rivalizând cu multe parculete din oraşele din judeţ. Trebuie spus ca în Saelele mai sunt două mini-parculete.

Când jupânul vorbeşte despre parcurile altora, ar face bine să dea exemplu mega-parcul din Saelele, pentru ca cei care îl ascultă să înţeleagă mai bine cine este cel care critică.

VEZI GALERIA FOTO

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
gogutzu pe 25 Septembrie 2012, 08:17
#10
pentru autor
Marine, cind ai fost ultima data prin Saelele? Sau ai fost vreodata? Nu cred, altfel ai fi stiut ca locatia parcului nu este in cimp. Nu zic, cu banii aia se putea face altceva, dar sa-mi spui mie ca parcul ala e unde zici tu.....
dfgg pe 01 Septembrie 2012, 21:50
#9
sss
este bine ca face totusi ceva voi ce p mea faceti decat sa aruncati cu noroi stiti
geta sandu pe 30 August 2012, 20:52
#8
decit sa critici,mai bine ai avea c*raj.
domnule cititor care nu ai c*rajul sa-ti spui nici numele dreptul la comentariu este si pentru cei ce stiu gramatica precum domnia ta,dar si pentru cei mai in etate ca mine si care poate am cam lipsit la ora de gramatica,si ca sa invat acum este tirziu,am alta preocupare.Dumnezeu crezi ca a facut pamintu numai pentru destepti ca tine,eu nu cred,daca o sa-ti convina sa citesti daca nu ;ziua buna.
CRS pe 30 August 2012, 19:17
#7
sunteti varzaaa
nu mai exagerati atat, ala e in camp... ar fi fost mai bine inainte cand era plin de gunoaie??? si daca e lacatul pus, cum intra animalele acolo??? mai ganditi si voi cand scrieti un articol...
florin pe 30 August 2012, 17:02
#6
pt autorul articolului
Haideti sa fim serios ca nu e in camp si nu e frecventat de animale salbatice...este la marginea satului,dar este dragut,ar fi bine daca ar fi si deschis...nu mai exagerati atat
cititor pe 30 August 2012, 14:39
#5
???
Geta, mai pune mana pe gramatica si apoi comenteaza, sa intelegem si noi ce vrei sa zici! snake
geta sandu pe 29 August 2012, 20:26
#4
nu fiti rai
Dumnezeule mare dar de ce este necerar sa va jicniti la un astfel de dialog de ce nu se poate vorbi civilizat ce e bine si ce nu.Haideti sa invatam in a ne spune parerile in mod elegant indiferent de culoarea politica,sa educam tinetetul altfel de nu-nu se va schimba nimic siasta ca nu dorim nu ca nu putem.
gogu pe 29 August 2012, 18:04
#3
ce parc
terenul ala va aveA ALTA destinatie pt jupan numai ca pentru al ocupa, a construit acel parc. ASTA PENTRU A NU MAI FI REVENDICAT. SI PESTE UN AN SAU DOI, ACOLO VA APAREA O ALTA FIRMA DRAGNEA SA.
nae forever pe 29 August 2012, 14:27
#2
du-te-n parc mai animalule!
Codrine,esti jenant.Dar nu ma mira din moment ce porti prenumele cretinului ala de stefanescu,ala care isi spunea tancul!Tu ai vazut casa de la sopie (PLEASOV)?Du-te si vezi parcul din saliste(asa se spune zonei unde este construit)si dupa aia vorbim!Si il mai aud pe mustaciosul tepar livu la tv spunand de altii ca au construit in sate terenuri de sport in panta si partii la brasov etc...Parcul ala este bun,se odihnesc taranii cand vin de la camp pe banci,numai ca nu este umbra deloc.Asteptam si un amfiteatru cu cinematograf in satul pleasov,langa scoala,ca e loc!Si de ce nu o sala de fitness pt madalin soferu si patica.....???
codrin pe 29 August 2012, 11:44
#1
parc
te contrazici singur,sa lase parcul asa ca arata bine sau ca nu este proiectat de un specialist ? de fapt esti un mare prost si asta o spun ca nu ai habar de ce inseamna o suprafata de 1600 mp construibili,,,,pt tine o c*rte de 1600 mp inseamna casa,,,,,ai primit fotografia cu parcul de la cracea ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.