N.Mohanu mănâncă şi bea la oamenii de afaceri cărora le dă contracte de lucrări. Acest fapt se numeşte corupţie, domnule Mohanu?

25 Iunie 2012, 00:50 | 2984 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Fostul Pichet, actuala proprietate a lui Ion Florian, locul unde Mohanu se simte ca acasa.

Când Mohanu mai vorbeşte de corupţie, ar trebui să se dea exemplu pe sine,  să nu mai pomenească de alţii. Primarul veşnic este corupt până în măduva oaselor, fiind cel mai bun exemplu de cum nu trebuie  să lucreze un primar. Atacurile edilului-şef la adresa corupţilor sunt  de fapt o autocritică a acestuia. Păi, ce fac corupţii altora şi nu face Mohanu?! Vrem să-i arătăm primarului că poate să dea turnenilor exemple de corupţie  din  propria sa activitate. Este mult mai uşor de înţeles.

Firma WFA, a lui Ion Florian, este o abonată la lucrările de alimentare cu apă ale primăriei turnene, dar şi alte lucrări din diverse domenii. Ion Florian este proprietarul din acte al fostului Pichet din satul Poiana, comuna Ciuperceni, actuala locaţie de vis, acolo unde pesedistii fac chiolhanuri. Toată conducerea Primăriei, în frunte cu Mohanu, se simte ca acasă în acel loc. Cum se numeşte această faptă, domnule primar? E cumva corupţie? Mohanu, Cuclea, Bâtă şi toţi ceilalţi stăpâni ai oraşului, pot fi văzuţi cum mănâncă şi beau pe proprietatea unui om de afaceri abonat la contracte cu  primăria turneană. Toată lumea ştie despre ce este vorba, numai că la noi nici măcar nu se mai feresc, este hoţie pe faţă. Mai mult, aceşti oameni de afaceri sunt interpuşii stăpânilor zonei, care nu pot să fie ei  cei care centrează şi  care dau cu capul (Mohanu să  dea lucrări firmelor proprii). Cel mai celebru caz este  al ciocoiului Dragnea şi al firmei Teldrum.

Domnule primar, dacă apar poze cu dumneavoastră petrecând la Poiana, nu va este frică de faptul că puteţi să suportaţi rigorile legii? Este o dovadă de corupţie, care, pusă într-un context anume, s-ar putea să fie de ajuns pentru începerea unei anchete. Deturnarea banilor de la Koyo aţi "justificat-o" cât de cât, dar nu puteţi spune că v-a luat cineva cu forţa şi vă duce atât de des la Poiana. Cel puţin din punct de vedere al moralităţii, ar trebui să va daţi demisia, dar la cât de multe hoţii aveţi,  încă una nu se mai pune. Înainte de a vorbi de hoţii altora, ar trebui să ne facem curat în ograda proprie. Cine este sursa gunoiului ( corupţiei), nu cel din capul trebii? Peştele (de la Seaca) de la cap se împute.

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
x pe 30 Iunie 2012, 16:24
#1
NU-I DE TINE
Bai cioclohendere, esti slabut. Un p.d.l-ist care habar nu are de ce scrie. Chiar nu ai bun simt? documenteaza-te, invata sa vorbesti, sa citeti, apoi .......... nu-i gazetaria de tine
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.