Jurămintele consilierilor judeţeni turneni: A.Gâdea, A.Simionescu şi S.Ghinea au jurat să respecte legea Dragnea şi firma Teldrum!

23 Iunie 2012, 00:10 | 2699 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
CJ Teleorman, locul de munca al lingailor lui Dragnea!

În urmă cu câteva zile s-a depus jurământul de către consilierii judeţeni, Turnu-Măgurele fiind foarte bine reprezentat de cei care au câştigat puterea judeţeană, USL. Zona noastră are câţiva consilieri emblematici pentru ceea ce înseamnă interese, pupincurism şi încălcarea legii. Cei trei muşchetari sunt Adrian Gâdea, Adrian Simionescu si Simona Ghinea. Cel mai mare în grad este Adrian Gâdea, dumnealui fiind numit vicepreşedinte de către Dragnea.

Adrian Gâdea, împreună cu tatăl dumnealui, "marele" primar al comunei Ciuperceni, cel care pur şi simplu şi-a cumpărat mandatul de primar, prin mită electorală ( furând şi voturi, că doar este maestru în hoţii!), sunt oameni de bază în marea familie pesedista. Vicepreşedintele şi primarul au jurat să fie căţeii lui Dragnea şi să muşte pe toţi cei care contestă supremaţia  ciocoiului Teleormanului. Cu asemenea conducători, judeţul se va dezvolta multilateral. Adrian Simionescu, un politician-criminal cu state vechi, a jurat să bea mai puţin şi să nu mai producă accidente mortale  în acest mandat. Greu să reuşească, mai ales că petrecerile de la Poiana continuă în această vară.

Simona Ghinea, domnişoara din CJ, a jurat că va face tot posibilul să nu ne dezamăgească şi că va lupta cu toate forţele să se menţină angajatul model al Primăriei Turnu. După cum ştiţi, domnişoara este angajata în toate locurile de munca, posibile şi imposibile, din Primărie. Toţi cei trei muşchetari au jurat împreună să respecte legea Dragnea şi firma Teldrum. De departe cel mai tare este Adrian Gâdea, cel care va fi şeful CJ în lipsa jupânului, pentru ca acesta este mai tot timpul la Bucuresti, unde vrea să pună  ţara pe butuci, după modelul de succes pe care îl aplică în judeţ. Adrian Gâdea va fi un fel de mână dreaptă a jupânului, cea care semnează actele ( că mai face şi altceva cu mâna dreaptă, asta e!). După Adrian Bâtă, prefectul care făcea poliţie politică la ordinul lui Dragnea, iată că  zona Turnu are rezerve mari de lingăi. După acest mandat, sperăm ca şi domnul Gâdea să-şi cumpere un autoturism mai bun, după exemplul  lui Bâtă.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
NASUL pe 23 Iunie 2012, 23:38
#1
PUTIN
LUI ADRIAN GADEA I SE MAI SPUNE SI PUTIN !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.