Debarcader in satul Poiana, comuna Ciuperceni: oamenii lui Dragnea vor să se plimbe cu yachturile pe Dunăre!

21 Iunie 2012, 01:05 | 3535 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Paradisul de la Poiana, locul unde se distreaza stapanii zonei.

Încă de când a început transformarea fostului Pichet de la Poiana într-o locaţie de lux pentru gaşca pesedista, s-a avut în plan şi construcţia unui debarcader. Se pare că aceasta o să fie una din realizările măreţe, promise în campania electorală, pentru elita pesedista. Fiecare cu ce îl doare, majoritatea locuitorilor cu sărăcia, conducătorii "iubiţi", cu nevoia stringentă de a se plimba cu yacht-ul pe Dunăre.

Bineînţeles, fiind vorba de o elită, aceştia vor acosta la mal "bărcuţe" pe măsură, doar nu se vor plimba cu pluta. Trebuie să faci ceva să se cunoască în urma ta, doar nu o să treacă timpul degeaba. Nu peste mult timp o să vedem la Poiana cum gaşca pesedista se plimbă cu "bărcuţele" pe Dunăre, în timp ce majoritatea locuitorilor nu îşi permit nici să se plimbe pe uscat. În timp ce locuitorii sunt din ce în ce mai săraci, gaşca pesedista devine din ce în ce mai bogată!

De ce nu sărăcim cu toţi sau de ce nu ne îmbogăţim cu toţi? Înseamnă că majoritatea este sărăcită de "elita" conducătoare. Stăpânii zonei şi-au făcut de toate, nu trece mult timp şi auzim că mai construiesc câte ceva sau că dau cine ştie ce  tunuri, în schimb pentru această zonă nu au făcut nimic de 16 ani. În loc să auzim de locuri de muncă, auzim de yacht-uri, case de vacanţe, debarcader, etc. Pesedistii aceştia sunt socialişti adevăraţi sau de faţadă?

Când îl auzim pe Dragnea că plânge pe umerii celor săraci, ne dăm seama cât de fals este acest om. În mandatul care tocmai a început, stăpânii zonei îşi vor realiza tot ce şi-au propus, numai ce ne-au promis, nu se va realiza. Debarcaderul este prioritatea zero pentru săracii care au primit mită ca să voteze USL, locurile de muncă sunt un moft. Ce nevoie are Dragnea de locuri de muncă? Vor trece patru ani şi locuri de muncă nu o să vedem. Pesedistii vor realiza ce şi-au pus în cap, pentru ei, nu pentru noi. Dacă peste patru ani o să luăm una din broşurile împărţite de Mohanu în campanie, vom constata că nu a făcut nimic din ce este scris acolo.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
no name pe 22 Iunie 2012, 18:37
#1
rgg
invidia va roade,slugi pdl-iste,toata viata o sa pierdeti alegerile,aici la turnu,pentru ca sunteti niste idioti.de ce nu o puneti pe surda sa candideze?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.