"Paradisul verde" din satul Poiana ( comuna Ciuperceni) al lui Dragnea et company. Acești mincinoși fățarnici.

08 Mai 2012, 00:20 | 8880 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Paradisul de la Poiana al fruntasilor pesedisti

La vreo 6-7 km de Turnu-Măgurele se află satul Poiana, care aparține de comuna Ciuperceni. Satul a cunoscut o scădere dramatică a populației, însă acest lucru nu a contat pentru L.Dragnea și oamenii săi. În locul vechiului pichet de grăniceri, pe care l-au cumpărat acum câțiva ani, ciocoii roșii din Turnu-Măgurele și-au construit un adevărat "paradis verde". Departe de lumea dezlănțuită (și de ochii indiscreți ai săracilor, cărora le plâng de milă), oamenii de bază ai lui L.Dragnea chefuiesc fără probleme.

Prezentăm imagini de la acest "paradis verde", acolo unde Dragnea, chiar dacă nu prea are timp, tot găsește prilej să ajungă din când în când. Eșalonul doi pesedist din zona Turnu își face veacul acolo. Mohanu, Cuclea, și alți slujitori mai mici ai jupânului Teleormanului, chefuiesc destul de des acolo. Din fotografii (galeria foto e în subsolul articolului) observați luxul pe care și l-au construit acești fățarnici. Pentru a păstra adevărul, conacul de la Poiana este pe numele lui Ion Florian, unul dintre patronii firmei WFA Impex SRL. Despre I.Florian se spune( nu știm câtă exagerare este în acest zvon) că ar fi fratele vitreg al lui L.Dragnea. Firma WFA mai are un acționar, Barcaru Dan Liviu, fratele Danei Pitiș, soția lui P.Pitiș, administratorul Teldrum. Despre doamna Pitiș se spune ca ar fi avut o tentativă de sinucidere pentru că domn` Liviu ar fi părăsit-o. Am auzit acest zvon și la un post de televiziune, dar se vorbește despre acest fapt și prin Turnu-Măgurele.

Revenind la luxul de la Poiana, observați, vă rugăm, câte aparate de aer condiționat are acest conac și gândiți-vă că acolo nu locuiește nimeni, se fac doar petreceri pentru elita pesedista din zona Turnu. Numai gardul, care înconjoară proprietatea, a costat câteva sute de milioane de lei, așa că vă închipuiți câte zeci de miliarde sunt în imobil. E strigător la cer să vorbești despre săraci și să-ți construiești conac pe malul Dunării, pentru a avea unde să te distrezi. Vin alegerile și trebuie să deschidem ochii, pentru că ne vom trezi cu asemenea viloaie de vacanță prin tot județul.

L.Dragnea spunea, la un post de televiziune, că va umbla prin Teleorman și le va spune oamenilor ce a făcut pentru ei și ce va mai face. Domnule Dragnea, mai bine le spuneți ce ați făcut pentru dumneavoastră, câte conace aveți, câte vile, câte magazine și câte milioane de euro sunt în conturile amicilor de afaceri. Oare cât disconfort resimt Mohanu și Cuclea, când, după o petrecere la Poiana, vin în Turnu și ne cer votul? Măi ipocriților, nu s-a descoperit cuvânt care să definească mișelia voastră.

Vezi galeria foto

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Edy pe 30 Ianuarie 2016, 17:04
#18
CRACEA
Dar cine este CRACEA nu am auzit de numele asta pana acum poate din cauza ca traiesc in afara granitei
Edy pe 30 Ianuarie 2016, 17:00
#17
Hoti
Daca ma intorc in turnu am sa va execut cum a fost executat Ceausescu ati furat si darmat tot ce era frumos modernul nu mai este restaurant bar ce este pe malul dunarii pichetul de geaniceri de la flamanda ati luat tot rusine
nec pe 11 Ianuarie 2016, 08:24
#16
din Poiana
Acest articol este adevarat.Soseaua care duce acolo, a fost special construita ..Noaptea trec pe sosea masini care mai decare,Stau in zona si vad ce se intampla ..Jaf la drumul mare..

radu pe 22 Mai 2012, 21:28
#15
faradelegile sportului
Poate face impreuna profu de sport cu rokeerul dragnea o echipa de champions league de valutisti camatari si proxeneti?Pacat sa ajuns prea departe si nu face nimeni nimic!
radu pe 22 Mai 2012, 21:16
#14
la puscarie
Sa da lumea peste cap primar_profesor de sport este jalnic
dumitrescu pe 21 Mai 2012, 15:29
#13
barcaru
dar despre asa zisul afacerist barcaru si concubina lui, specialist in prostitutie si trafic de droguri de peste ocean de ce nu zaboviti un pic mai mult domnilor proc*rori din capitala?
Lunanul pe 18 Mai 2012, 07:30
#12
Lui Cris alias Mohanu
Draga sluga,betivanul de care spui avea o datorie de cateva miliarde la Cracea,de aceea Asociatia de la Lunca a fost preluata de Cracea. In plus noi luncanii am dorit acest lucru si nu-i vom da niciodata pamantul lui Dragnea.Apropo,betivanul a avut dosar penal pentru instrainarea unor gajuri puse in favoarea lui Cracea,tocmai pentru datoria mai sus amintita.Pa sluga!
CRIS pe 13 Mai 2012, 21:40
#11
CRACEA
VOI POATE NU STITI CUM A FACUT CRACEA BANI CA TOT VB CA A VENIT DIN PRIVAT .DACA ERA IN STARE NU VINDEA AFACEREA LUI NICOLAE SA INTRE IN POLITICA ....ASTA DA DOVADA CA NU ESTE IN STARE DE NIMIC ....ASOCIATIA DE LA LUNCA A FOST FURATA DE CRACEA CU CEVA ANI IN URMA DE LA UN BETIV PE NUME NEDELEA ...SE PARE CA SA TRECUT PREA REPEDE PESTE UN DOSAR PENAL IN ACEST CAZ. DAR STIE STANIMIR DE ACEST DOSAR SI POATE NE SPUNE MAI MULTE
cunoscator pe 09 Mai 2012, 19:57
#10
Hotiile lui Dragnea si Mohanu
Cracea poate sa umble si cu avionul.Banii sunt facuti de el,a lucrat in privat toata viata.Grav este ca Dragnea si Mohanu sunt de o viata bugetari si au acumulat averi uriase.Toti banii lor au fost facuti prin furt si hotii din banul public,adica din banii nostri.
gigi pe 09 Mai 2012, 17:17
#9
valorosul
domnilor uitati-va cu ce masini se plimba d-ul Cracea si sotia sa care valoreaza mai mult decat \\\"conacul de la Poiana\\\".
floarea pe 09 Mai 2012, 13:27
#8
pentru Gogutzu
Nu stiu cat de pdl-ista ma vezi tu, dar eu nu am auzit de alte cuibusoare din astea. Or fi, nu te contrazic!Pana la urma cam toti sunt de aceiasi teapa. Ma gandesc insa la adolescentele lui nevoita si ale ilustrului parlamentar din Zimnicea, dracu stie cum il mai cheama!
gogutzu pe 09 Mai 2012, 12:31
#7
pentru floarea
floricico, dar despre cuibusoarele de nebunii pd-liste ninicutza-nimicutza? ca zau, ca sunt notorii. numai voi le vedeti pe ale altora. se poate? de ce nu-i criticati si pe snapanii portocalii? pai ce, doar cei rosii sunt culpabili? de ce umblii matale cu jumatati de masura? sau coruptii nostrii sunt mai simpatici decit coruptii lor? cu respect.
floarea pe 09 Mai 2012, 08:50
#6
pentru Cata
Da, conacul de la Poiana este o ¨oaza¨ pentru psdisti si diverse parasute, pentru unii militieni cunoscuti. Este un loc ferit de ochii c*riosilor. Probalil ca o sa fie ¨felinarul rosu¨.
Ciau pe 08 Mai 2012, 17:12
#5
ce spaga dati pentru a scrie porcarii ?
Penibili, putin spus. Habar aveti.Va treziti spunand anumite lucruri de care habar aveti. Pacat de voi
supableaga pe 08 Mai 2012, 12:22
#4
\"ingerasul\" dragnea
Mai exagerati si voi astia de scrieti articolele, dar, ceea ce nu inteleg eu este un lucru, aceste nimic*ri cu intelect de musca, de scriu comentarii pe aici, care apara cu indirjire acest personaj hidos si abject, pe numele lui dragnea, care a cumparat judetul (in c*rand si pe noi)numai prin frauda si inselaciuni
doina pe 08 Mai 2012, 09:27
#3
socialisti amariti....
Acum urmeaza sa amenajeze locusorul de ....recreere,de la Seaca!!!!!!!!!!!!
cata pe 08 Mai 2012, 09:12
#2
conac
sunteti penibili,,,cine la vazut pe dragnea acolo sa vina sa spuna,,,sau pe mohanu,,va place sa mintit lumea nesimtitilor
Clau pe 08 Mai 2012, 08:49
#1
...
ce mai lux!!! mai rar asa cevasmile))\\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.