Liviu Dragnea, "punct de întâlnire" cu minciuna. Preşedintele CJ Teleorman ameninţă ca un borfaş!

19 Martie 2012, 00:03 | 2338 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
L.Dragnea, invitat la Punct de intalnire cu minciuna

Invitat duminică, 18 martie, intr-o emisiune a unuia dintre posturile voiculesciene,  Liviu Dragnea a vorbit multe  şi mărunte. Au fost şi unele lucruri care au sfidat bunul simţ, însă despre acestea vom vorbi mai târziu. L.Dragnea a început prin a lăuda alianţa politică a opoziţiei, spunând că două sondaje, ale unor institute serioase, dau USL 57 %. Dragnea a spus că mai aşteaptă un alt sondaj serios, al prietenului M.Pieleanu ( coleg de juriu cu Dragnea la Parada Europei!), în care, putem fi siguri, Dragnea va avea peste 60 %, dacă nu mai mult.

Tot Dragnea a mai spus că, în sfârşit, au reuşit să facă rost de un soft precum cel al PDL, de la alegerile prezidenţiale, ca să-l scutească pe V.Hrebenciuc, cel care monitoriza rezultatele, din partea opoziţiei, să mai numere în gând. Un lucru interesant, însă pe care îl ştim noi, cei din Teleorman, Dragnea a vorbit foarte frumos despre PP-DD, partid care îl are ca secretar general pe omul lui Dragnea, Liviu Neagu. Asta e, secretarii generali teleormăneni sunt apropiaţi, că n-or fi duşmani! Dragnea a continuat în tonul războinic, acuzând-l pe premierul M.R.Ungureanu că va acorda bani primăriilor pedeliste şi consiliilor judeţene conduse de PDL (de unde ştie Dragnea, când va acorda banii guvernul, etc, întrebări la care secretarul general al PSD n-a avut răspuns).

Dragnea a mai vorbit în dodii, ameninţând cu boicotarea alegerilor locale dacă Ungureranu dă bani primăriilor PDL. Păi, domnule Dragnea, aveţi sau nu 60 %? Dacă da, de ce vă e teamă? Dragnea se contrazice singur, însă acest lucru nu mai surprinde demult. In sfârşit, amintindu-şi că tatăl sau a fost miliţian, şi că L.Dragnea însuşi a fost ministru de interne 2 săptămâni, şeful CJ Teleorman a dat ordin poliţiştilor să vegheze să nu se fure la alegeri.

Mai mult, ca şi şeful său, Ponta ( cu porumbelul celebru: "maşinăria lor de furat a fost mai bună decât a noastră"), Dragnea îşi dă arama pe faţă şi ameninţă, ca un borfaş. Dragnea dixit: "Avertizez pe cei de la secţiile de votare care fură pentru PDL." Aha, pe cei care fură pentru dumnealui, nu-i ameninţă  cu nimic! La sfârşit, Dragnea a vorbit despre faptul că  pentru pedelistii teleormăneni este o povară să candideze contra unui asemenea "monstru sacru", precum se crede Dragnea. Dumnealui n-a dorit să vorbească despre eventuala candidatură a lui Teodor Nitulescu împotriva sa, preferând să păstreze tăcere în acest caz. Ciudat!

Oricum, indiferent cine va candida contra dumnealui, Dragnea este sigur că va lua 70 % din voturi. Ce precizie uimitoare, ce talentat institut de sondare a ajuns domnul Dragnea! Păi, la o adică, de ce să mai votăm, dacă dumnealui ştie rezultatul? Si totuşi, cu tot optimismul său, Dragnea ştie că Teleormanul nu mai poate fi prostit, a venit timpul să scape de ciocoi.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
ilie pe 21 Martie 2012, 08:42
#12
intrebare
marius, am si eu o intrebare. cine a finantat sondajul? ca nu prea vad eu pdl la 32 % nici daca se fura cu urna. astea-s manevre de a induce o opinie, falsa ce-i drept, ca pdl e pe baricade. e pe dric poate. nu mai pupa ei decit maxin 12 % cu furt cu tot. intreresant va fi de urmarit evolutia PP-dd. are o evolutie in salturi. usl ramine constanta la nivelul de 55 %. restul nu mai conteaza, udmr iese din carti.
Teo Dorescu pe 20 Martie 2012, 21:19
#11
Sondajul Imash
Intentiile de vot ale cetatenilor romani din Teleorman, vii si morti, cu 69 de zile inaintea alegerilor locale din 10 Iunie, este clara:\\n- USL:148%\\n- PDL: 49%\\n- altele:51%\\nOpozitia si-a ajdudecat un scor real, pe care il va depasi probabil la alegerile locale, si chiar un pic ridicat peste votul politic de la parlamentare. Cetatenii de diverse etnii apar la categoria \\\"bonus\\\".
marius carneanu pe 20 Martie 2012, 19:58
#10
rezultatul partial
rezultatul localeor din iunie va fi urmatorul\\nusl- 41%\\npdl-32%\\nunpr-7%\\nudmr-7%\\nppdd-14%\\nprm-png-ecologistii etc. vor lua celelalte voturi.
ilie pe 20 Martie 2012, 06:26
#9
pentru crin antonescu
mai crinutzule, vezi ca am mai spus ca nu sunt acel gogutzu, chiar daca semanam la opinie. am mai spus acest lucru, si chiar am propus o solutie pentru a nu se mai intra decit cu un nick, si numai pe un IP, ca sa nu mai existe confuzii de persoane. asa, si apoi nu ma intereseaza care are morcovul, unde, si ce marime are morcovul. eu te intreb un lucru : de ce este mai tare basescu, daca minte cu o usurinta cu care schimb eu ciorapii? asta inseamna sa fii tare? cool! de aia traim bine.
Crin Antonescu pe 19 Martie 2012, 21:41
#8
pentru Gogutzu = bula= ilie
Ai dreptate! Oops!\\nÎmi pui în gura vorbe...nerostite!\\nTe întreb,așa...simplu, cum îți e mai bine...cu morcov sau cu pampers?
Zoltan pe 19 Martie 2012, 19:02
#7
Ultimele cifre din sondaje.
Potrivit ultimelor cercetari de piata ale sociologilor din citeva institute de sondare a opiniei publice, media intentiilor de vot ale cetatenilor romani cu 70 de zile inaintea alegerilor locale din 10 Iunie arata cam asa :\\n- USL – 57 %\\n- PDL – 19 %\\n- PPDD – 11 %\\nOpozitia si-a consolidat un scor care, confirmat prin alegeri locale, e posibil sa fie pastrat si chiar un pic ridicat pentru votul politic de la parlamentare. Votantii PSD, PNL si PC sunt fideli si constanti in optiunea lor de mai bine de un an de zile. Putin probabil sa mai fie scaderi semnificative, sub nivelul de 55 la suta, pina la parlamentare. Cu alte cuvinte, din punct de vedere sociologic, USL pare sa-si fi asigurat ambele victorii politice din 2012
ilie pe 19 Martie 2012, 13:37
#6
pentru crin antonescu
crinule, nu zicea mai, basellini, ca ungureanu era desemnat inca din decembrie sa fie noul premier? daca da, atunci cine a mintit? noul titulescu sau marinarul? si cine pe cina a luat la misto? ia zi matale, ca prea le stii pe toate. nu zicea el ca nici daca alegerile vor fi cistigate de usl nu va desemna un premier de la usl? cind a spus adevarul base, acum sau atunci? ca nu e clar deloc. ia lumineaza-ne matale, ca suntem in ceata rau de tot.
bula pe 19 Martie 2012, 13:29
#5
oops, twice crinele!
traian a fost tare. acum are morcovul cam cit sfecla furajera acolo unde nu-l vede soarele niciodata. i se arata si la sec*ristul asta scirbos de basescu. se stringe latul. nu mai e mult. o sa fie distractiv la anul. foaaarte distractiv. pe bune, ori unii ori altii se vor duce in,,cantonament \\\" la rahova.
Crin Antonescu pe 19 Martie 2012, 11:40
#4
opss!!
Pai bine mai Titulescu cel mic...sa nu-mi spui tu, mie ca ti-a propus Traienica postul de premier???\\nParca am auzit eu ceva dar am luat-o ca o mistocareala.\\nCa mistocarim toti trei! Da, tot Traian e mai tare...
,,,;;;\\\'\\\'\\\'\\\'\\\' pe 19 Martie 2012, 09:27
#3
///////
Sa fiti ai dr....eku de ciocoi portocalii nu va mai votam de promiteti cit in luna si-nstele.Nenooooooorrrrrooociiiitillooor am crezut in voi .Gata s-a terminat
gogutzu pe 19 Martie 2012, 08:05
#2
haida-de, nasicule!
gura pacatosului adevar graieste. adica un mafiot ameninta pe alti mafioti. bine am ajuns, daca au ajuns sa ne conduca astia! auzi, mafiotul de dragnea e speriat de mafiotul nitulescu....bai in ce hal am ajuns!!!! si culmea, unii inca mai cred orbeste in asemenea j**uri morale gen dragnea sau nitulescu. si va mai plingeti ca o ducem prost....
Tudor pe 19 Martie 2012, 07:50
#1
...
... Moromete, dacă ar fi să trăiască acum, văzând, nu la zoo, ci aici, un asemenea om, ar fi spus: ”... pentru noi, teleormănenii,nu ar fi trebuit să existe!”
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.