Deces pe terenul de fotbal! Stochita Marian (Nusu fotograful) a decedat, din cauza unui infarct, pe terenul de fotbal din Ciuperceni!

07 Martie 2012, 22:34 | 4876 vizualizări | 42 comentarii
Car Universal
Studioul foto al lui Nusu ( Stochita Marian)

Un deces surprinzător a avut loc astăzi după-amiază pe terenul de fotbal din comuna Ciuperceni. Stochita Marian, cunoscut în Turnu-Măgurele drept Nusu fotograful, a făcut un stop  cardio-respirator pe terenul de fotbal.

Miercuri, 7 martie,  în jurul orei 17.00, echipa de fotbal Cetatea Turnu-Măgurele avea programat un scurt antrenament pe terenul din Ciuperceni. In timpul jocului, fără vreun simptom prealabil, lui Nusu i s-a făcut rău şi a căzut pe teren. A fost anunţat echipajul de la staţia de Salvare din Turnu-Măgurele (4 km de comuna Ciuperceni), care a venit după 15 minute, când deja era prea târziu.

Echipajul a constatat decesul, survenit după un stop cardio-respirator. Stochita Marian (51 de ani), este tatăl unei fete în vârstă de 16 ani. Inmormântarea va avea loc in ziua de vineri, 9 martie.

Citeşte şi
Comentarii (42) Adaugă comentariu
jeni pe 16 Ianuarie 2013, 16:20
#42
Vei ramane in veci in sufletul meu
Regrete ca nu te-am vazut de mult timp, regrete pe care o sa le am toata viata. Te voi pastra mereu in suflet. Dragul meu Nusu! Voi veni la tine cu flori. Pacat.......
Marius pe 12 Martie 2012, 21:59
#41
pentru toti
forte adevarat ce se spune in comentariul anterior ambulantele sunt dotate dar daca nu este nici una in statie in acel moment critic asta este vina sistemului pentru ca sunt forte putine echipaje pe o tura de zi sau noapte si un teritoriu foarte mare de acoperit;nu au nici o vina cei ce lucreza acolo ei isi fac datoria cu trebuie,si nici nu au legatura cu primarul sau cu spitalul turnu magurele as ca nu trebuie sa-i bagati in aceeasi oala.Imi pare rau de ce sa intamplat si condoleante familiei.
Eu pe 12 Martie 2012, 17:01
#40
pt toti
am citit comentariile voastre si trebuie sa spun ca unii au dreptate unii nu!!! nu este vorba ca ambulantele nu sunt echipate corespunzator...credeti`ma sunt!!! Fratilor ce NU este corespunzator este lipsa de personal...nu este posibil ca la cat teritoriu are ambulanta Tr.Magurele de acoperit sa ai doar doua echipaje ziua doua noaptea....si cum spunea cineva echipajul care a ajuns la fata locului initial era plecat in alta solicitare iar in statie nu mai era niciun alt echipaj! asa ca daca mai intarziem la caz ne cerem scuze...vina nu este a noastra!!! Condoleante familiei!!!
ilie pe 12 Martie 2012, 12:34
#39
pentru carmen duminica fosta arsu
pai si cum sa angajezi draga mea un medic specialist ATI pe salvare, daca guvernul a blocat angajarile in sistem? ia zi? si daca le deblocheaza la presiunea evenimentelor tragice care sunt din ce in ce mai dese, cum sa vina un medic specialist in urgente pe salariul ala jenant de mic? eu cred ca esti un pic rendentioasa, pe linga multele adevaruri pe care le spui. nu uita ca sectia locala de pompieri nu are serviciu de descarcerare. Doamne fereste de un accident cu victime prinse imobilizate in masina. pina vin aia care se pricep si sunt dotati in acest scop, victima se duce in vesnicele plaiuri ale vinatorii. si aici nu cred ca primaria are vreo vina. aici altii sunt cei care trebuie sa raspunda. primarul are alte bube in cap. primarul trebuie sa renoveze spital, care arata ca o cocina. sa reabiliteze asfaltul din c*rtea spitalului. daca vine un pacient cu coloana rupta...e crima. ramine paralizat datorita gropilor din asfaltul de acolo.
nicoleta pe 12 Martie 2012, 00:04
#38
pacat...am ramas fara cuvinte......
nu am avut cuvinte.....sunt la departare de casa....dar cand am aflat nu-mi venea sa cred...pacat ca a ramas fata fara sprijinul cel mai important....sincere condoleante familiei stochita din partea familiei mertoi!nusu era un vecin si un om de milioane!nu te vom uita niciodata!dumnezeu sa te odihneasca in pace!:(
gigi pe 11 Martie 2012, 23:16
#37
adevarul despre ambulanta
din pacate la ambulanta sunt vizibile cazuri cu sfarsit tragic nu si cele cu un final fericit si cand echipajul isi face bine treaba dar care sunt covarsitor majoritare.eu care sunt asistent la ambulanta tr magurele sunt trist cand vad comentarii negative,uneori justificate,dar ma alina si multele multumiri pe care le primesc in c*rsul activitatii mele.totusi trebuie sa se inteleaga ca cu 2 sau trei echipaje pe tura la 35 de localitati{aprox.120.000 de locuitori}este imposibil sa ajungi la timp la toate solicitarile.ora solicitarii si a plecarii echipajului din statia de ambulanta sunt inregistrate de calculator si se verifica imediat cine este de vina pt intarziere dar credeti-ma ca 99% intarzierea inseamna lipsa ambulantei in acel moment fiind plecata deci la o alta solicitare
Madalina pe 10 Martie 2012, 23:39
#36
Dumnezeu Sa-l odihneasca in pace !!!
Condoleante familiei lui ...desi nu l-am cunoscut, doar din auzite imi pare rau pentru el si pentru familia lui . Familiei lui le doresc multa sanatate si sa fie puternici si sa nu treaca cu vederea situatia cu salvarea . Stiu ca nu-i momentul potrivit pentru asta, dar cei din spitalul Turnu Magurele sunt toti niste nenorociti, niste je**si incepand de la femeia de serviciu pana la doctori ..mori cu zile daca nu le dai bani . iar asistentii sunt varza. sunt intrati acolo pe spaga . ar trebui sa plateasca pentru asta .
MARIUS pe 10 Martie 2012, 22:38
#35
PENTRU TOTI
este forte usor de vorbit de pe margine dar nimeni nu se intreaba oare ambulanta era la ora solicitari in statie sau era plecata la un alt caz este forte usor sa arunci cu noroi si sa-i critici pe cei de la ambulanta chiar daca nu sunt ei vinovati,nu va intrebati ca in locul acestui om putea fi ocine chiar cineva din familia acelor oameni de la ambulanta pe care dumneavoastra ii criticati si ii faceti nesimtiti si tot asa ajungea salvarea pentru ca in momentul acela era plecata la un alt caz.Tebuie sa va ganditi ca ambulanta nu intarzie cu intentie niciodata cei ce lucreaza acolo au si ei suflet.
clau pe 10 Martie 2012, 22:08
#34
....
D-na Carmen, daca invatai si tu un pic de gramatica, ce bine mai era...
dumineca carmen fosta arsu pe 10 Martie 2012, 20:05
#33
salvare
bine hai ca am dat cum o ora un comment si nu lau bagat ca era mai mre de 1000 de caractere su nu leau placut ce am zis de aia de la dracu primarie ca nu ma intereseaz cine e si nici nu as-i vrea sa-l cunosc vreo data cunosc eu ici la buc prea multi nu are asta vreo importanta. dar deocamdata ma intereseaza chestia cu salvarea nu neaparat ca am copilarit cu nusu si ca imi este si ruda dar, am patito, cu tata, si inca o am pe mama care traeste acolo\\n?\\nsi doamne fereste pima vin eu de la buc*resti, vine salvarea aia de la turnu si nu are cei face constata decesul ca e mai usor, frate vedeti ce facei si punetiva pe primarul la care l-ati votatcu o salvare performanta i un medic ca lumea smurd meseriad nu va mai complaceti ?\\nnu e de acord nu-l mai votati? ce dracu face mohanu sau cum il cheama ca si pe ciumpalau de dragnea ca am fost colega de liceu si cu pampalaul sta i-l siu ce hram poarta si nenica nimeni asa ma lasati cu agariciul asta\\nde telemorman\\n\\n
ilie pe 10 Martie 2012, 08:19
#32
pentru carmen
pai nici turnu magurele nu-i ca buc*restiul, asa cum nici niarma nu-i ca vara, vorba unui clasic in viata. esti insa cam pe linga subiect. in primul rind ca daca se moare cu zile, se moare peste tot nunumai in turnu. nu prea mai ai tu legatura cu realitatea de aici, asa ca las-o mai usor cu trimisul la sapa sau te miri ce. lasa-i pe cei care traiesc aici sa comenteze. tu nu mai ai ce comenta despre ceva ce nu te priveste in mod direct. nu crezi ca e mai corect asa? lasa-ne pe noi astia,, de la tara \\\'\\\' vorbim. nu tu.
dumineca carmen fosta arsu pe 10 Martie 2012, 00:16
#31
salvarea
tu baiatul cu coment, clau su cum te numesti cred ca bati cimpii,probabil te-a deranjat ca lucrezi chiar pe salvare sau ai o ruda care lucreza acolo, dar eu zic ca este si complacerea foarte mare acolo in orasul ala, cunosc eu foarte bine ce vorbesc, cum sa nu fie un medic pe salvare, ca doar este oras nu este la tara?aolo vaide voi uite cazuri mai grave, mor oamenii cu zileeeeeeeeeee................
Clau pe 09 Martie 2012, 22:21
#30
Bati campii...
Statia de ambulanta de la Turnu o putem considera ca nu are medic, pt ca e un singur medic decat pe hartie, asistentii saracii, nu au voie sa faca nici macar o injectie cu calciu fara acordul medicului,medic care \\\"nu exista\\\". Chiar daca ajungea mai repede la caz...ce sa faca un asistent acolo? Acolo trebuia un medic pregatit. Nu-s de vina soferii sau asistentii, ei fac si ei ce pot si tot ei pica prost. Si nu toti asistentii sunt prostii si \\\"agarici\\\"(cum scrie o doamna mai sus), acolo la Turnu, la ambulanta sunt si oameni competenti, care stiu ce fac si care-si cunosc bine meseria.
dumineca carmen fosta arsu pe 09 Martie 2012, 17:49
#29
condoleante familiei
am vut o problema de sanatate in familie, si smurdul a venit in 6 minute dupa ceas si locuiesc in vitan linga mall\\n
dumineca carmen fosta arsu pe 09 Martie 2012, 17:30
#28
condoleante familiei
sa puna deacu lacat pe spitalul ala, la somaj toti agaricii care ard gzul degeaba sau la sapa la taranoia toate bagbontele de la tara care sint si ele pe acolo,de asa zis servici mai.........fac si s-si tina serviciu......////// sa faca dracu azil de batrini acolo, ca oricum e oras de 75 din pop**atie sint pensionari,,, cum sa nu salvezi vita la un om,,,,,,,sa faci 4 km in 15 minuteeeeee bai trezitiva dementilor ca o sa o luati in guraaaaaaaa. fraerilor\\n
mihaela pe 09 Martie 2012, 17:30
#27
:(((:(((:(((
a murit din cauza unui atac cerebral...d-zeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace....un om exceptional.pacat:(:(:(
dumineca carmen fosta arsu pe 09 Martie 2012, 16:41
#26
condoleante familiei
sint tumefiata, nu am cuvinte, mi sau unmuiat picioarele eri cind am aflat, nu am cuvinte, si mai ales cind am citit acum comentariile despre salvare cu ciumpalcii astia de la turnu care iau niste bani degeaba, care sint angajati auzi sa ia niste bani degeaba ...........ei cind sint solicitati la un caz,intii presc sa isi fca plinu sa bage la mat sa-si unfle burtile de ciorbe de burti, in timp ce un om isi da ultima suflare, .......... o sa plateasca je**sii astia in fata lui dumnezeu,daca au facut asa ceva ........
bodarca marius florin pe 09 Martie 2012, 15:51
#25
dumnezeu sa-l ierte
.adio nusu ..un barbat si un prieten bun..mereu pus pe glume..a murit acolo unde ii placea sa stea mereu..pe terenul de fotbal..adio nusu..
razvan pe 09 Martie 2012, 15:48
#24
un om mic cu suflet mare
condoleante familiei.niciodata nu te vom uita ........fostii colegi de fotbal
VALI pe 09 Martie 2012, 13:23
#23
Condoleante.
NUSU,un om bun. Pacat. A venit si dl. Primar cu o luminare {un gest omenesc de altfel}si sper ca poate numai asa realizeaza ca NU avem la dispozitie o ambulanta echipata corespunzator. Poate fi oricine dintre noi in necaz la un moment dat si......... Nu este cazul acum de asemenea comentarii, dar este o palma data tuturor care n-e trezeste la cruda realitate . Trist.
cristina pe 09 Martie 2012, 13:09
#22
Condoleante!
Sincere condoleante familiei indurerate!
ilie pe 09 Martie 2012, 08:30
#21
mda
condoleante sincere familiei indoliate. fara sa scuz ambulanta, care de multe ori ajunge prea tirziu, dar orasul nostru nu este dotat cu ambulanta tip urgenta tip 0. adica pentru infarcturi sau accidente vasculare cerebrale, in care sa fie un defibrilator, o masina inima-plamin de sustinere a functiilor vitate ale victimei. asa o ambulanta poate ajunge la timp, dar daca nu este dotata pentru asemenea cazuri degeaba ajunge. plus ca ambulantele sunt sicanate in trafic de smecheri. am vazut o asemenea scena in care ambulanta cu sirena si girofarurile pornite era blocata INTENTIONAT de niste ti**ni, care se amuzau copios. abia cind lumea de pe margine a luat atitudine ti**nii s-au potolit. politia rutiera unde e? ce face ea? sta la pinda dupa colt cu radarul? si pentru cei care cred ca ambulanta zboara. hai sa facem un experiment. sa cronometram cit face o masina de la spital din c*rte pina la stadion la ciuperceni. ati fi surprinsi de fenomen. veti face in jur de 15 minute.
Mariana pe 09 Martie 2012, 08:26
#20
Ai impresia ca nimic nu e drept pe lumea asta!
A fost tot timpul un om deosebit, sensibil si generos.\\nCu o alura copilareasca, cu un haz permanent si un om cumpatat. E atat de nedrept ca astfel de oameni nu sunt lasati sa ne ofere mai mult din sufletul lor pe acest pamant!
cristi pe 08 Martie 2012, 19:57
#19
la revedere nusu
vei intra an istoria fotbalului turnean.inima ta a batut pentru oras si pentru cetatea.nu ai tradat niciodata orasul unde te-ai nascut,copilarit si locuiai.ai fost si vei ramane un exemplu pentru generatiile viitoare.o lacrima ami c*rge si ati spun,,la revedere nusu\\\'\\\'
petrica.vecin pe 08 Martie 2012, 19:53
#18
regrete eterne
condoleante familiei,rusine ambulanta-cer 2-3 mii de euro sa angajeze, asa da profesionisti\\n
cornel pe 08 Martie 2012, 19:26
#17
sincere condoleante
d-zeu sa-l odihneasca,ca a fost un baiat bun
jucator pe 08 Martie 2012, 18:17
#16
condoleante familiei
regrete eterne..ai fost un om de valoare mare un jucator de fotbal adevarat. Iti vom simti lipsa! Mai ales Gelu ca nu mai are cine sa dea bani la echipa! Cand nusu era intins pe stadion (mort) Gelu cu Radu radeau in masina
anonimusss pe 08 Martie 2012, 17:43
#15
condoleante
condoleante familie.kostel ai dreptate cu astia de pe ambulanta.15 min hai sa fim seriosi nene e Turnu Magurele nu Buc*resti,va dati seama cat de intens era traficul :|.
DANA pe 08 Martie 2012, 17:42
#14
CONDOLEANTE
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE.OM MIC,DAR CU UN SUFLET MARE...PACAT CA DISPAR OAMENI DE ASTIA ASA REPEDE.CONDOLEANTE FAMILIEI
florica pe 08 Martie 2012, 17:21
#13
REGRETE
sincere condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
marian pe 08 Martie 2012, 16:32
#12
condoleate
un om de milioane,mare pacat condoleante familiei.
unu pe 08 Martie 2012, 16:16
#11
daca ambulanta venea mai repede nusu erea salvat
cei de la ambulanta sunt niste nesimtiti a sunat un baiat de 3, 4 orii la 112 si ia spus ca o sa vine .... dupa aproximativ 25-30 minute au venit cei de la salvare sunt niste nesimtiti soferu ambulantei ia spus ca sunt doar 2 ambulante de vezi si 3 de noapte si una e la alexandria si cealalta a fost la islaz si a venit cit sa putut de repede rusice celor de la spitale \\n
ionut pe 08 Martie 2012, 14:44
#10
REGRETE
condoleante familiei si regrete eterne...
FLORIN pe 08 Martie 2012, 12:10
#9
PACAT
condoleante familie,pacat de el era un baiat de nota 10
Adi pe 08 Martie 2012, 11:59
#8
condoleante familiei
Dumnezeu sa-l odihneasca.A fost un om deosebit.
IONEL pe 08 Martie 2012, 09:33
#7
PACAT
Pacat de el a fost un baiat deosebit. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Condoleante familiei.
nelu pe 08 Martie 2012, 08:06
#6
pacat!
Pacat de el! Dumnezeu sa-l odihneasca! Chiar am trecut cu masina prin Ciuperceni, veneam de la tara de la Flaminda, si am vazut lume strinsa ciopor pe teren, dar am crezut ca se face vreo petrecere ceva. Abia seara in oras am auzit despre Nusu. Pacat!
ionut pe 08 Martie 2012, 07:43
#5
:(
Dumnezeu sa-l odihneasca! si apropo...ambulanta a venit dupa mai mult de 20 de minute
jiji pe 08 Martie 2012, 06:30
#4
pacat
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE,UN SUPER OM.\\nCONDOLEANTE FAMILIEI.
kostel pe 07 Martie 2012, 22:58
#3
rusine ambulantei,si doctorilor spagari din turnu magurele
sant niste nesimtiti astia de la salvare,poi daca la 4 km a durat 15 min,atunci la o distanta mai mare cat sa dureze,soferii de pe ambulante sant niste tampiti cand se vad in traficul aglomerat pun in functiune girofarele si sirenele, si cand are omu are nevoie de ei sa ajunga urgent la fata locului abia ajung, am venit in spatele unei ambulante din orasul nostru de la buc*resti mai exact din zona piata rahova,si era aglomeratie,era ora de varf,si domnul sofer a dat drumu la semnale acustice,si dai bataie pana la mihailesti unde acolo sau oprit sa serveasca o ciorba de burta si cativa mici sa le fie rusine nici nu mai stii cand sant in misiune si cand nu sant,si oricum doctorii astia din spitalul turnu magurele sant nesimtiti numai dupa spaga ca altfel nu se uita la tine, ar trebui trasi la raspundere pt faptele lor,chiar atat sa dureze 15 min pana la ciuperceni? eu daca ma chinui si cred ca in 5-6 min maxim ajung dar ei care au prioritate?
kostel pe 07 Martie 2012, 22:48
#2
condoleante familiei
condoleante familie,pacat de el era un baiat de nota 10
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.