Starea de arest a lui Dinu M.R. (Geantă junior) se judecă la București. Trei tinere îl acuză de trafic de persoane și proxenetism. Miercuri, 29 februarie, un nou recurs la Curtea de Apel București.

29 Februarie 2012, 00:03 | 5117 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Curtea de Apel Bucuresti

In aceste zile suscită mult interes starea de arest a lui Dinu M.R., fiul lui Dinu Floricel, zis Geantă. Turnenii sunt surprinşi de faptul că Geantă nu a reuşit să obţină judecarea fiului sau în stare de libertate, ştiindu-se  că este unul din cei mai bogaţi turneni. Se zvoneşte că Geantă a făcut intervenţii la oameni politici importanţi din Turnu şi din judeţ, fiind dispus să puna la bataie  sute de mii de euro pentru a-şi scăpa fiul.

Dinu M.R. şi Catană M.C. sunt acuzaţi de proxenetism şi trafic de persoane de către Rimariu Geanina Ionela din Izbiceni. Rimariu Geanina a pus martor  două fete, şi anume: Dana Claudia Ancuta din Ciuperceni şi Amet Loredana din Seaca. Cele trei au fost colege de clasa la Colegiul Naţional Unirea. Miercuri, 29 februarie, este încă un termen de judecată în care se judecă recursul făcut de cei doi acuzaţi, în urma căruia aceştia speră să fie judecaţi în stare de libertate. Recursul se judecă la Curtea de Apel Bucuresti.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
atata cacat pe 29 Martie 2012, 06:42
#9
despre astia
zici in p..a mea ca au facut vreo crima\\npt cateva zdrente, atata tam tam\\n
xyz pe 06 Martie 2012, 16:35
#8
in mortii vostri
excaim
omulet pe 03 Martie 2012, 01:09
#7
da catana e liber
bravo lui.
Paulik pe 03 Martie 2012, 00:44
#6
Ce ratare !!!!
Au facut bani de sau saturat dupa urma la 3... smile) Pe draqu nu imi vine a crede....cata minte au unii !! ADICA DELOC ! Ei au vrut viata asta........ ! Si o femeie cuminte si CU MINTE ! nu ajunge niciodata la discutii sau in contact cu asa ceva....astea sunt niste rapandule...altfel nu le pot numi.\\nO seara placuta...ar fi bn daca asta ar fi o lectie de viata pentru ei.
Fara Nume pe 01 Martie 2012, 15:52
#5
realitate
\\nCel putin Catana e liber.Azi se plimba prin oras cu masina unui amic,presupun
trm pe 29 Februarie 2012, 14:26
#4
jigodiilor
nu conteaza ca era fiul lui mister GEANTA si pentru el exista LEGE nu numai ptr oameni de rind sa le dea 25 ani de puscarie iar tarancutele sa se f.... incontinoare si bani (care zice ca ii lua) sa ii ia ele ca ele muncesc si se face de ris isi merita bani nu jigodia de GEANTA junior ca are taso destui sa munceasca masa la pu..la si el sa ia bani. La puscari cu el. Sa vada cum este la puscari, legea e la fel si ptr bogati si saraci.
:))) pe 29 Februarie 2012, 08:20
#3
e na
cum ma....adica \\\"jmecherii\\\" de turnu au fost facuti de niste tarancutze? smile)) n-are cum. Si apropo...daca ele erau mai rele de musca nu schimba cu nimic. Se judeca daca au fost obligate sa faca sex pe bani si cine a luat banul. Pe de alta parte as vrea si eu sa stiu cine dracu dadea bani sa le trozneasca pe tarancile astea? Vreun macho de turnu care altfel murea virgin?
xxx pe 29 Februarie 2012, 00:32
#2
nasol
Dana Claudia imparte de la 12 ani si LOredana la fel, daca le-a placut p**a asa le trebuie...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.