L.Dragnea îşi ia în serios rolul de baron. Nimeni nu trebuie să vâneze pe domeniul ciocoiului roşu. P.Oprea şi Gh. Leru, victime ale lui L.Dragnea.

28 Februarie 2012, 00:02 | 3374 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Iveco Massif, autoturismul de vanatoare al lui L.Dragnea

Am scris, de nenumărate ori, despre domeniile de vânătoare ale baronului Liviu Dragnea. Aceste domenii s-au tot mărit, astfel că s-a ajuns acum ca cei care doresc să vâneze  să aibă nevoie de autorizaţie de la jupân. Una dintre asociaţiile sale de vânătoare, AVPS Turris, condusă de Mircea Manea, fost director la combinatul chimic, si Petre Pitis, director la Teldrum, este şi cea care administrează cele mai multe fonduri de vânătoare. Nimeni nu trebuie să vâneze acolo, pentru că deranjează locurile jupânului. Se ştie că L.Dragnea iubeşte foarte mult vânătoarea, aceasta fiind primul lucru pe care l-a făcut atunci când s-a întors din concediul din Brazilia.

Dacă cineva merge să vâneze pentru familie, pentru că judeţul Teleorman este unul sărac, are mari probleme cu "slugile" baronului. Astfel, acum câteva zile, P.Oprea din Turnu-Măgurele, şi Gh.Leru din Comuna Liţa, au fost surprinşi la vânat pe terenurile lui L.Dragnea şi daţi pe mâna Poliţiei. Cei doi sunt două victime ale acestui individ, L.Dragnea, care va ajunge să ne pună botniţe şi când îi vom culege ( intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat)  plantaţiile de viţă de vie. Dacă se merge în acest ritm, şi să ieşim în scara blocului se va putea doar dacă ne dă jupânul voie, altfel, vom avea mari probleme.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
costi pe 05 Martie 2012, 10:42
#3
misto
lui oprea i au facut astea de la politi un control acasa acum cati va ani in urma si au descoperit 15 piei de caprioara iar acum sa suparat ca l au prins astea de la turris,,umbla cu arma la spate si minte ca nesimtitu ca pazeste pamantul lui,,, arma de vanatoare este doar pt vanatoare dl oprea nu pt paza rusinica,,, si sa nu mai caute politia piei la el acasa ca se supara dl oprea !!!!
k nu a vrut sa intr in P.S.D pe 01 Martie 2012, 12:47
#2
radio teldrum ....
lu oprea P. nu poate decat sa ii be**sca P... cum a mai facu si in uram cu cativa ani Liviu D. nepresedinte... kand la terorizat pentru k fiesa era angajata la Radio Teldrum acu ce sa ii mai fak k fiesa e in Dubai ....cu ce il mai ameninta ......
aro pe 28 Februarie 2012, 23:51
#1
frumos arau in poza
imi place arau ala e misto rau de tot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.