Dragnea, Gadea și căminul de bătrâni din Furculesti. "Eficiență" maximă - 2 angajați la un bătrân!

29 Septembrie 2011, 00:04 | 6033 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Furculesti-20 de angajati la 13 batrani, opera lui Gadea si Dragnea.

După trecerea spitalelor în administrarea consiliilor județene și locale, au avut loc schimbări în conducerea acestor unități sanitare. Deși Dragnea clamează neintervenția politicului în aceste numiri, ele s-au făcut doar politic. Un exemplu elocvent este spitalul din Furculesti. Transformat în cămin de bătrâni, acesta a ajuns să fie "manageriat" de o nulitate.

Pentru că nu era bun nici măcar de consilier județean, Dragnea a hotărât să numească manager al spitalului-cămin din Furculesti pe Adrian Gadea, fost consilier județean PSD și fiu al primarului comunei Ciuperceni. Numirea lui A.Gadea a fost făcută doar la dorința lui Dragnea, care a considerat că trebuie să-l răsplătească cu o funcție babană pe A.Gadea, cel care, student fiind, a sponsorizat campania electorală a PSD cu sute de milioane de lei. Ce simplu se explică totul!

Acum câteva zile, la radio Teldrum, "managerul" din Furculesti a declarat că la căminul din localitate se găsesc 13 bătrâni și se așteaptă venirea altor 3-4. Ultima parte, cea cu venirea a 3-4 bătrâni, este doar o minciună pentru a arata că la Furculesti se muncește pe rupte. Realitatea este însă mai clară că lumina zilei. Sunt 13 bătrâni în spital, iar angajații căminului sunt în număr de 20.

O "eficienta" demnă de o cauza mai buna. 20 de angajați au grijă de 13 bătrâni! S-a ajuns la procentul ideal, 1 bătrân la doi salariați. Deși în toată lumea se încearcă eficientizarea tuturor activităților bugetare, iată că Dragnea își permite să-și bată joc de teleormăneni. Cu A.Gadea "manager", căminul din Furculesti va avea, în viitorul nu prea îndepărtat, 30-40 de angajați și cel mult 10 bătrâni. Căminul de la Furculesti arată cum Dragnea își bate joc de contribuabili, platiind 20 de angajați ca să facă ceea ce puteau face 10. Doar din dorința de a oferi lui A.Gadea un os de ros, la Furculesti se cheltuie aiurea banul public.

Domnul Dragnea, de ce nu folositi acest model și la Teldrum, adică 2 șefi la 1 muncitor? Aha, acolo e banul propriu, pe când la Furculesti este banul public! Iată cum se risipesc miliarde de lei doar pentru a face hatârul unei nulități. Jalnic!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
anonim pe 15 Decembrie 2015, 10:23
#4
azil
lasa ca toti trag pentru iei la noi in comuna mad mad
dan pe 06 Octombrie 2011, 09:57
#3
azil
dupa 7 ani de cand basescu este presedinte sa dai vina pe psd mi se pare cel putin neserios\\ncu gabriel oprea \\\"seful mafiei personale a lui adrian nastase\\\"ministru apararii nationale nu ma mir unde a ajuns romania
floarea pe 03 Octombrie 2011, 11:48
#2
poate nu ati observat
Romania este un azil marca psd ai carei cetateni s-au obisnuit cu pomenile psd-iste care au inc*rajat nemunca si furaciunea. ASTA ESTE ADEVARUL, si nici macar nu sunt pdl-ista!
dan pe 01 Octombrie 2011, 21:58
#1
dan@yahoo.com
aceasta transformare in camin este inventia pdl-ului\\nce vina are ca nu sunt batrini?\\nprobabil ca acest lucru se intampla in toata tara\\naceasta este reforma facuta de pdl,a inchis spitale si le-a transf in azile\\nin cativa ani romania fa fi toata un azil
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.