A apărut L. Dragnea: bronzat şi cu tolba plină de minciuni.

31 August 2011, 00:06 | 2550 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Dragnea la B1TV-bronzat si cu minciuni

După o lungă dispariţie, L.Dragnea şi-a făcut apariţia în public. Prilejul i l-a oferit o emisiune moderată de Ion Cristoiu la postul tv B1. Domnul Cristoiu, ca să-l aibă invitat pe Dragnea, nu a trebuit să se întâlnească prin restaurante în toiul serii, aşa cum spune Alessandra Stoicescu, ştirista lui Felix, că a făcut, ca să-l aibă în emisiune pe Dragnea. Dragnea, bronzat şi în vervă, a golit pe masă tolba cu minciuni şi a început reprezentaţia.

Mai întâi a amintit de  faptul că în Teleorman se doreşte respectarea legii, şi acest lucru doare rău. Prefectura a atacat toate hotărârile ilegale ale CJ Teleorman sau ale CL din judeţ, nelăsând Primăriile să acţioneze după bunul plac. Câtă suferinţă se vedea la Dragnea, ce supărare! Ce bine era când Prefect era un papiţoi precum Adi Bâtă! Cum Dragnea a răsturnat tolba cu toate minciunile, la suprafaţa a ajuns şi minciuna privind apa din Islaz. În această localitate, în 2009, deci când la conducere se afla tot guvernul Boc, au început  lucrări pentru introducerea apei în gospodăriile din comuna Islaz. În anul 2010, din cauza crizei economice, lucrările trebuiau continuate de CJ Teleorman şi Primăria din Islaz. Nu s-a întâmplat aşa, pentru că Dragnea dă bani pentru construcţii inutile (gen dispensarul din Ciuperceni sau Primăria din Traian), nu pentru lucrări care sunt necesare acum cetăţenilor.

Dragnea a pus placa cu îmbolnăvirile de rinichi şi cu dializa islazenilor, dar uită să spună că la Spitalul Judeţean Alexandria nu sunt cetăţeni din Islaz care fac dializă. Oare, unde merg să facă  dializă cetăţenii din Islaz, la Bucureşti? Evident că această este o miciuna a lui Dragnea, minciună care, crede dumealui, dă bine în campania electorală. I.Cristoiu l-a întrebat pe Dragnea unde a fost atâta timp, peste o lună, pentru că până şi colegii pesedişti s-au îngrijorat de absenţa jupânului Teleormanului. Dragnea a refuzat să spună unde a fost, menţionând doar că a fost "într-un fel de concediu". Oare ce probleme personale, care nu pot fi spuse, are L.Dragnea?

Dragnea a mărturisit că i-a promis Bomnbonicai, în 1988, când s-au căsătorit, că o va duce pe Coasta de Azur. Dumnealui spune că încă nu au mers acolo, poate la pensie să aibă timp şi bani să călătorească pe Coasta de Azur. Domnule Dragnea, oare ce pensie o să aveţi, ca să vă puteţi permite să mergeţi acolo? În sfârşit, ar trebui ca teleormanenii să pună mână de la mână şi să-i ofere Bombonicai şi soţului dânsei o vacanţă pe Coasta de Azur. La ce visează Dragnea şi la ce se gândesc bieţii teleormăneni!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
doina pe 02 Septembrie 2011, 20:50
#6
posibila solutie
Bine ar fii,ca toate articolele despre jupinul nostru (nu ar mai fii al nostru ),impreuna cu comentariile cetatenilor,sa fie multiplicate si imprastiate in tot judetul,prin statiile de autobuz,gari,piete,inclusiv in birturile comunale,numai asa vor putea fi citite de oamenii care nu au acces la internet,si poate cu ajutorul lui Dumnezeu scapam de ciuma rosie.
Simplu cititor pe 01 Septembrie 2011, 11:05
#5
pt floarea
Este solutia cea mai buna. Ar fi interesant ca teleormanenii, in general si turnenii, in special sa poata avea acces la informatii pe care Dragnea si Mohanu le ascund . Sunt convins ca din momentul in care cetatenii vor cunoaste radacinile matrapazlac*rilor infaptuite de acesti doi baroni,vor avea alta reactie.Poate ca atunci, noi cetatenii judetului, vom demonstra ca nu suntem prosti, asa cum Dragnea si Mohanu ne considera.
floarea pe 01 Septembrie 2011, 09:01
#4
pentru andra
Cred ca este suficient ca aceste stiri sa fie publicate, macar odata pe saptamana, intr-un ziar care sa fie distribuit gratuit. Cred si ca in fiecare comuna trebuie sa fie amplasata o urna in care oamenii sa depuna fiecare cat poate pentru fericirea hienei rosii. Toata lumea trebuie sa aduca ofrande unui emanat care se sacrifica prin Brazilia pentru binele saracilor, saraci care s-au concentrat ca numar in judetul psd-ist furat cu succes tocamai de acest personaj grotesc.
Andra cea reala pe 31 August 2011, 19:11
#3
pt. doamna Floarea si teleormaneni
Pacat ca nu toti teleormanenii au acces la acest site. Multi nu au internet acasa,mai sunt si batranii,care sunt cam \\\"rupti\\\" de tehnologia informatiei... Haideti sa gasim o metoda prin care am putea sa le aducem oamenilor la cunostinta, toate aceste matrapazlac*ri savarsite de jupanul Dragnea si preacredincioasa lui sluga, Mohanu. Aveti vreo idee?
doina pe 31 August 2011, 11:34
#2
perfect .
Bravo doamna Floarea,aveti perfecta dreptate,de-ar citii acest comentariu toti teleormanenii si sa si puna in practica ce spuneti,ar fi perfect .
floarea pe 31 August 2011, 09:40
#1
mana de la mana
Este un apel la cetatenii teleormanului sa puna mana de la mana si sa-l expedieze pe jupan. Dar sa plateasca oamenii doar biletul pentru dus> Nu mai conteaza nici macar destinatia!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.