Bombonica Dragnea a rămas fără serviciu!

15 August 2011, 00:33 | 4025 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Bombonica Dragnea poate lucra acum si la solarul parintesc din Giuvarasti!

O veste aflată din declaraţia de avere a domnului L.Dragnea ne-a făcut să ne întristăm. Evident, nu numai noi, ci aproape toată populaţia judeţului, în afară de cei 1 - 2 % care nu sunt pesederizati (aşa reiese din sondajele lui L.Dragnea, suntem judeţul cu cei mai mulţi pesedişti pe metru pătrat!). Oricum, nu-i timpul pierdut  şi tot judeţul se va da pe brazdă, Dragnea şi pesedistii săi vor fi "câtă frunza şi iarbă".

Vestea, pe care am aflat-o din declaraţia recentă de avere a domnului L.Dragnea, este că doamna Bombonica Dragnea nu mai este şefa DIRECŢIEI GENERALE DE ASISTENTĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI TELEORMAN. Dânsa, obligată de activitatea intensă a hotelului Turris din Turnu-Măgurele(nu mai pridideşte cu cazarea turiştilor!), doamna Bombonica a lăsat DGASPC Teleorman fără îndrumările sale preţioase. Am spune că este un dezastru pentru copiii judeţului, doamna Bombonica era o mare ocrotitoare a unora dintre ei (de exemplu, cei proprii, care trăiesc într-un lux demn de progeniturile unui ciocoi roşu). Doamna Bombonica a decis că era prea de tot, să fie subordonată lui L.Dragnea în cadrul CJ Teleorman.

Cât a fost şefa la această Direcţie, doamna Bombonica a oferit contracte "cu dedicaţie" firmei Proinvest. Numai în luna iulie 2010, DGASPC Teleorman a oferit peste 100 000 de euro pentru achiziţia de produse alimentare de la firma Proinvest, firmă care are contract de închiriere de spaţiu cu firma Bombonicai. Conflict de interese sau corupţie? Rămâne ca DNA să verifice.

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
CUZA_VODA pe 21 Ianuarie 2012, 07:25
#17
???
question question question question question question
Soledad pe 17 August 2011, 18:51
#16
lui florin
Bravo, mai florine,cu \\\"f \\\" mic ! Zici ca nu avea Bombonica nicio functie la DGASPC ? O fi fost femeie de serviciu,iar noi nu stiam.... Pai daca una asa,fara functie ca Bombonica taia si spanzura pe acolo,de restul ce sa mai zicem? Bombonica hotara de unde se cumpara marfa,cui si cand se platea... Aia mai mari ca ea ce faceau? Probabil ca le spuneau copiilor cat sa manance. Hai ca te-ai facut de ras cu treaba asta mai, florine ...
unul de la Giuvarasti pe 17 August 2011, 11:26
#15
lui florin(cu \\
Ce tot indrugi tu acolo, ba\\\' Florine? Ne crezi prosti? Pai misca vreunul in fata Bombonicai? Avea vreunul voie sa cumpere alimente de altundeva decat de la Proinvest? Bai baiatule, ia mai stai in banca ta, ca sa nu-ti aratam niste facturi, \\\"tari de tot\\\". Noi intelegem ca esti mana-n mana cu Dragnea, dar nici chiar asa, sa ne spui tu noua cat de cumsecade e Bombonica. Pana la urma, cine se aseamana,se aduna. Daca era altfel, se marita ea cu Liviuta? Fii serios si nu ne mai spune tu noua parerea nevestei tale despre Bombonica, pentru ca nu ne intereseaza. Stim ca ai fost pus sa scrii asta.
florin pe 17 August 2011, 09:53
#14
adevarul
Sotia mea lucreaza la DGASPC de vreo 10 ani, sotia domnului Dragnea a fost simplu angajat fara nici o functie de conducere la DGASPC, de cand s-a angajat. \\nAcest lucru se poate verifica foarte simplu.\\nDirector la DGASPC este doamna Alesu de vreo 4 ani cel putin.\\n\\nIn plus doamna Dragnea a fost foarte modesta si foarte cumsecade cu toti angajatii acestei directii. \\n
floarea pe 17 August 2011, 09:18
#13
limbajul oameni buni
Vulgaritatea in gandire si in exprimare lasa de dorit. Anonimatul face uneori bine, alteori rau.Cert este insa scoate la iveala caractere, frustrari si libidinosenii.
floarea pe 17 August 2011, 09:11
#12
asa bai frate
Unde dai si unde crapa? Ce naibii legatura au amantele cu saracia din judet? Aici este vorba de un conflict de interese si inca unul major. Cand o sa intelegem ca incepem sa acceptam saracia ca fiind parte integranta din noi insine, la fel si umilintele.
Soledad pe 17 August 2011, 07:30
#11
pt. darius
Se vede ca n-ai scos nasul din Turnu.Du-te si tu in alte orase,sa vezi cum se traieste. Eu nu spun ca este neaparat vina unui partid.Asta e clar. Este vina omului care conduce orasul. Adica a primarului.Iar la noi, Mohanu a distrus tot,noi am saracit, iar buzunarele lui si ale lui Dragnea s-au transformat in saci.Ce parere ai de Cluj? Acolo este primar de la PDL.Du-te daca poti pana acolo si ai sa vezi Occidentul.O vorba spune:omul cinsteste locul. La noi Mohanu l-a spurcat.Si pentru asta trebuie sa scapam de el. Apoi, facem o sfestanie orasului,il chemam pe Patriarh,poate scapam de acest blestem care se numeste Nae Mohanu.
darius pe 17 August 2011, 02:37
#10
pt soledad
cel mai sarac oras, in cel mai sarac judet, in cea mai saraca tara. dar tara este saraca din cauza pdl-ului
Soledad pe 16 August 2011, 20:01
#9
raspuns pt. Miki
Esti cumva Miki Spaga? Spui ca traiesti in Buc*resti.Vino mai des pe la Turnu,sa vezi ce a facut lacusta Mohanu din oras. Sau si mai rau,ce a facut lacusta Dragnea din Teleormanl.Am reusit sa fim cel mai sarac judet din tara,sub stapanirea puiului de politai.
miki pe 16 August 2011, 18:35
#8
pdl
Eu am crezut ca sunteti toti din pdl.Eu sunt din Buc*resti,dar citesc cu multa placere acest ziar si comentariile facute.De-abia acum inteleg de ce nu aveti GONDOLA.SUNTETI NISTE PSD-ISTI MARUNTI LA CARE D-NA NUTI NU SE UITA.Am glumit,dar bine ar fii daca am putea scapa de aceste lacuste portocalii.
c.t pe 16 August 2011, 17:07
#7
pt.doriss
Ba\\\' doriss, tu esti la panda? Ca vad ca nu prea ai somn. Daca stai pe net noaptea la ora trei, inseamna ca ai tu ceva neimpliniri care iti provoaca insomnii. Hai, da din tine: spune care cu care, cine cu cine. Dar tu, doriss, ce bombonica sugi?
c*rios pe 16 August 2011, 15:55
#6
pt. doriss
Ptiu, nebunaticule!!! Ce le mai stii pe toate... Tu tot pe acolo dai tarcoale? Spune-mi si mie unde pe Magurele, sa vin si eu la bombonica aia, cred ca e tare dulcica. Hai repede, repede, fuguta, fuguta, care apuca primul.
Mary Lou pe 16 August 2011, 14:02
#5
pt. cici
Sper ca nu esti unul din cei cu obiceiuri anormale.Ai experienta in a da calificative produselor care se pot suge sau esti un practicant feroce? Cand eram mic, bunicul meu mangaia porcul spunandu-i \\\"cici\\\". Acum imi pare rau ca porcul a fost ani in sir jignit cu acest apelativ.Vad ca tii cu tot dinadinsul sa fii animal. Ai reust,felicita-te!
cici pe 16 August 2011, 09:43
#4
la lins baieti,la lins...!
Daca in capul trebii se aflau \\\"geniile\\\" de va dadeau voua ceva de supt pe langa ce lingeti acum,nu ar fi fost nicio problema.Parol!...Adica aia 2,3% ne PSD-rizati sunt tocmai aia destepti:adica tu boule si cu ai tai...Ma gandi,ca de gandit mai greu(trebuie sa recunosc) ca sunt in masura sa-ti ofer,mai Mary Lou,pana la suptul electoral,chiar acum,ceva mult mai proaspat si gustos...Te bagi?!?!?
doriss pe 16 August 2011, 03:01
#3
bombonica
are si domnul Cracea, o bombonica. stie dansul, pe magurele, in capul satului
Mary Lou pe 15 August 2011, 10:09
#2
Corectie
Scuze ! Din cauza vitezei,in postul meu anterior,s-a strec*rat o greseala: a se citi \\\"lasati-i\\\" in loc de \\\"lasat-i\\\".Multumesc daca imi sunt acceptate scuzele !
Mary Lou pe 15 August 2011, 07:54
#1
La privat
Bravo,Bombonico!Pai nu era pacat sa stai o amarata de bugetara,in timp ce tatal tau,prosperul om de afaceri Petrache are nevoie de consultanta la solar?Asa fetito,treci si ajuta-ti taticul,ca va tine pe toti in spate.Acum s-a linistit si Liviuta;tata socru are ajutor de nadejde.Puteti si voi sa traiti ca oamenii,mai primiti de la Giuvarasti o casuta,o masinuta,ca afacerea cu legume a lui Petrache e prospera,nu ca a celor din comuna,care nu stiu cum se face banul.Acum sincer sa fiu,imi pare rau si de copilasii de la DGASPC,ca se invatasera cu mancarea de la PROINVEST.Una era sa manance cartofi de 1 leu/kg de pe piata si alta sa manance din aia cu 4 lei/kg de la doamna Bombonica.Nenorocitii astia de pietari cu conc*renta lor cu tot !!!Dar mai lasat-i dracu\\\' doamna Bombi,nu le mai dati importanta,veniti repede la hotel,ca au invadat chinezii orasul si nu mai au unde sa se cazeze.La dumneavoastra e cea mai ieftina cazare,ca si hotelul a fost cumparat ieftin:50.000 de euro.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.