Dragnea, Teldrum, hotel Turris - traseul banilor publici.

27 Iulie 2011, 00:04 | 2512 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea arata traseul banilor publici: spre hotelul Turris.

 L.Dragnea este personajul care a făcut din Teleorman o feudă personală. Banii publici, de la CJ Teleorman, unde individul este preşedinte, ajung, prin metoda suveica, direct în conturile familiei sale.  Deşi Dragnea a evitat, de fiecare dată, să recunoască legătura dintre Teldrum şi dumnealui, tot mai multe elemente vin în sprijinul acuzaţiei că Dragnea este un individ corupt.

 Cum bine se ştie, şi recunoaşte chiar Dragnea, hotelul Turris din Turnu-Măgurele este proprietatea soţiei baronului, Bombonica Dragnea. Chiar din 2002, atunci când Marian Fiscuci a devenit patronul Teldrum (în acte, evident, în realitate, în nici un caz!),  firma Teldrum a semnat un contract de închiriere a unor spaţii din hotel Turris. Astfel, din  noiembrie 2002 până în februarie 2007, adică patru ani şi jumătate, hotelul familiei Dragnea a fost închiriat şi a intrat în "fondul de comerţ" al TelDrum, care a desfăşurat în această perioadă activităţi comerciale secundare specifice (hoteluri cu restaurant).

 Domnule Dragnea, banii CJ Teleorman treceau la Teldrum prin licitaţiile aranjate (raport  al Comisiei Europene) la hotelul unde Bombonica Dragnea are 95 % din acţiuni. Din 2005, acelaşi hotel găzduieşte şi sediul Radio Sud, proprietate a firmei Tel Drum. Până acum, Fiscul nu a avut instrumente să probeze că Liviu Dragnea este beneficiarul real al unor afaceri pe care acesta nu le recunoaşte. 

Cu metodele indirecte de control recent legiferate, oamenii Fiscului şi procurorii, dar şi inspectorii ANI, pot ajunge, mergând pe urma banilor, la adevăraţii beneficiari şi nu doar la deţinătorii din acte.

 Structura de acţionariat nu mai contează dacă se dovedeşte că banii publici alocaţi Tel Drum, din fonduri bugetare sau europene, au ajuns să îngroaşe veniturile familiei Dragnea. Aşteptăm ca DNA să se sesizeze în acest caz clar de corupţie, marcă înregistrată Liviu Dragnea.  

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
floarea pe 05 August 2011, 09:34
#2
folclorica
Sesiza-ne-am sesiza, da si ce masuri n-om lua! Of, of mai si hop si asa! Haz de necaz.
unu pe 27 Iulie 2011, 10:49
#1
...
s-or fi sesizat ei de mult, dar daca nu sunt probe concludente si asta si datorita procedurilor, legislatiei actuale... sa se tot sesizeze smile)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.