TelDrum a renovat hotelul lui Dragnea din Turnu-Măgurele.

08 Iulie 2011, 00:05 | 3198 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

 Deşi L.Dragnea  susţine că nu-i cunoaşte pe acţionarii Teldrum ( o minciună mai mare ca secolul, ca să parafrazăm o carte celebră!), continuăm să prezentăm dovezi că jupânul Teleormanului minte.

 La puţine luni după ce Marian Fiscuci a devenit proprietarul din acte al Teldrum, această firmă a semnat un contract de locaţiune, încheiat pe o perioadă de trei ani, între firma respectivă, ca locatar, şi firma Hotel Turris SA, deţinută de familia preşedintelui Consiliului Judeţean Teleorman. Obiectul contractului este folosirea Hotelului Turris din Turnu Măgurele, de către firma Tel Drum pentru: „turism, activităţi hoteliere şi alimentaţie publică".

Hotelul din Turnu-Măgurele a fost preluat de familia Dragnea, când L.Dragnea era prefect de Teleorman,  la sfârşitul anilor '90,  de  la fostul FPS, condus la acea vreme de Sorin Dimitriu. În 2001 hotelul avea 42 de angajaţi, o cifră de afaceri de 70.000 de euro şi datorii de 8.000 de euro. Peste doi ani, în 2003, firma a ajuns în pragul falimentului, rămânând cu doar doi angajaţi, o cifră de afaceri de 10 ori mai mică, de nici 9.000 de euro şi datorii de trei ori mai mari, de 26.000 de euro.

 După câte îşi amintesc unii angajaţi ai hotelului, chiar în perioada 2002-2003, adică exact de când imobilul a fost luat „in chirie" de firma Tel Drum, Hotelul Turris a fost renovat. De asemenea, în contractul semnat între compania lui Dragnea şi firma sa de casă, Teldrum, în afară de preţul închirierii, care este de  doar 600 de euro,  mai sunt stipulate anumite condiţii care obligă firma Tel Drum să  renoveze hotelul. 

Articolul 31 din contractul de locaţiune prevede că „pe durata închirierii, locatarul (SC Tel Drum) se obligă să efectueze reparaţiile capitale şi necesare pe cheltuiala sa, pentru a asigura funcţionalitatea bunului închiriat conform destinaţiei". Practic, firma s-a obligat să renoveze hotelul lui Dragnea. Înflorirea Hotelului Turris reiese şi din datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Astfel, la doar un an după ce erau îngropaţi în datorii, proprietarii Hotelului Turris, familia Dragnea,  au reuşit să treacă de la datorii de peste un miliard de lei vechi la un profit net de 33.000 de euro.

 Înflorirea hotelului s-a produs chiar în perioada când era închiriat de firma Teldrum. Tot în acei ani, firma condusă de M.Fiscuci a obţinut toate contractele de infrastructură ale CJ Teleorman. Banii treceau, prin metoda suveica, din bugetul CJ Teleorman, condus de L.Dragnea, prin intermediul Teldrum, direct în buzunarele Bombonicăi Dragnea.

 Rugat, la o emisiune TV, să spună dacă a existat sau dacă există un contract între Teldrum şi hotelul Turris, L.Dragnea a refuzat să confirme sau să infirme acest lucru. Simplul fapt că refuză demonstrează că are ceva de ascuns. 

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
miki spaga pe 09 Iulie 2011, 13:06
#1
afaceri dragnea
este interesant si cum a scapat hotel turris de datoriile de la sago acolo dragnea a numit un om care pur si simplu i-a anulat datoriile apoi...acel om a devenit mare director la tel drum...cand v-om afla adevarul?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.