Daciu George ii cere demisia lui Razvan Vasile din toate functiile publice pe care le ocupa

06 Iunie 2024, 15:58 | 1325 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Vasile
George Daciu - *Solicit demisia domnului Răzvan Vasile din toate funcțiile publice pe care le ocupă*
 
"În urma incidentului regretabil de la petrecerea de încheiere de an a Colegiul National “Unirea” Turnu Măgurele, în care inspectorul general adjunct, domnul Răzvan Vasile, aflat pe locul 6 pe lista PSD de consilieri județeni, s-a luat la bătaie cu un elev, cer demisia sa imediată din toate funcțiile pe care le ocupă. Este inadmisibil ca astfel de incidente să fie tolerate și să afecteze imaginea orașului nostru.
Domnul Răzvan Vasile a recunoscut public, într-o publicație locală, că l-a bătut pe acel elev, argumentând că elevul era de la alt liceu al petrecerii. Martorii afirmă că domnul Vasile a fost cel care a lovit primul, dând un pumn elevului. Acest comportament este inacceptabil și compromite grav integritatea funcției pe care o deține.
 
Cu mine primar, Turnu Măgurele nu va arăta niciodată așa.
 
Este pentru a nu știu câta oară când Turnu Măgurele ajunge în presa națională cu subiecte negative, iar acest lucru trebuie să înceteze. Comportamentul domnului Răzvan Vasile este o rușine pentru comunitatea noastră și cer conducerii locale să ia măsuri imediate.
Orașul nostru merită o conducere responsabilă și implicată, care să pună pe primul loc binele și siguranța comunității. Este imperativ cia astfel de comportamente să fie sancționate, iar cei care le manifestă să fie trași la răspundere."
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Votant ADU pe 07 Iunie 2024, 17:01
#5
Au rușine PSD istii ?
Vai de capul lor de hoti organizati in gasti pensionari puși in funcție de conducere,puși pe h

otie,lenesi,incompetenți ! Al doilea cel mai sărac județ,depop**at, încremenit în timp din cauza ciumaților care nu vor sa mai plece !

Votați cu năduf pe oricine!
Teo pe 07 Iunie 2024, 09:35
#4
Daciulee!!!
Sunt c*rios cum ai reactiona tu daca un pustan tampit te-ar scuipa,injura…. in public si de fata cu elevii,colegii tai. Ce stil ai… lupul moralist ridica capul si incearca sa fie un caracter exemplar!
Domnul Trandafir pe 06 Iunie 2024, 21:29
#3
Acest profesor este un pitecantrop!
Probabil asta e doctrina PSD in materie de invatamint:,, Bataia e rupta din rai!,,. Votati PSD ca altfel va ia si pe voi la bataie! Tineretul de +18 ani a inteles, ce nu sa voteze? wink
Pixelul albastru pe 06 Iunie 2024, 17:46
#2
Și flacăra violet
Nu l-a lovi în plex, de fapt nu l-a lovit ci s-a autoapărat, apoi a intervenit autoevacuarea. Imaginile nu au fost cu impact emoțional, se întâlnesc tot timpul în școli (în clădirile cu porecla de școli).
Și Vasile pe 06 Iunie 2024, 16:47
#1
Zis Delceanu
Tăticul lui Răzvan, bătea bine de tot elevii. I se spunea "TUP".
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.