Scandal la banchet! Razvan Vasile, mare smecher PSD Turnu Magurele, se bate cu un elev

06 Iunie 2024, 01:05 | 2603 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Vasile

A fost scandal în Turnu Măgurele, la banchetul elevilor de la Colegiul Național Unirea din localitate.

Răzvan Vasile, consilier local PSD în funcție și candidat pe lista de consilieri județean ai aceluiași partid, pe locul 7, s-a luat la bătaie cu un elev de la alt liceu, care a vrut să participe la petrecere.
Menționăm că Răzvan Vasile este și profesor la Colegiul Unirea, iar intenția adolescentului, elev la liceul „Marin Preda”, de a veni la banchetul unei alte unități de învățământ nu i-ar fi fost pe plac dascălului consilier.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Arminius pe 07 Iunie 2024, 19:09
#12
Un psdist arogant si agresiv
Domnul inspector bataus este o persoana foarte aroganta, pozeaza foarte pedant si sexy, dar este un corupt. Nu are niciun merit in a ocupa vreo functie. De cand este insoector adjunct acopera toate actele de coruptie din invatamant, pe directorii PSD care fac ce vor in scolile care le conduc. Sa faci asa ceva cand aveai alte solutii arata caracterul acestui om. Ar trebui nu numai din functii dat afara ci si din invatamant! Unii au fost dati afara pentru mai putin. A fost violent si la liceul Unirea, este un mare smecher.
Marcel pe 06 Iunie 2024, 19:28
#11
Abcd
Sa i se facă petiție la Ministrul educației

Sau sa se ia măsuri de către școală, așteptăm ca acest liceu de prestigiu să anunțe ce măsuri a abrogat.
Un elev pe 06 Iunie 2024, 19:26
#10
Domnule Director,
Nu este la prima ieșire nervoasă din partea lui, a făcut multe nedreptăți cat timp a avut puterea, omul prefera să asculte cunoștințele decât dreptatea chiar și cu dovezi. Și în trecut a mai lovit elevii, dar pe vremea aia habar nu aveam de propriile drepturi, in liceu nu se învață asta.

Roata se întoarce măi patroane.
Cristi pe 06 Iunie 2024, 18:39
#9
Nu vă mirați!
Oameni buni violența în școlile din orașul nostru este la un nivel crescut,copii de clasa 5-6 se bat zilnic și nu se ia nici_o măsură.Oare de ce?Asta se vrea?
Gigi pe 06 Iunie 2024, 16:34
#8
?!?
Din ce se vede în filmare, elevul dă primul și scuipă, înjură. Bună educație !
pandele pe 06 Iunie 2024, 13:53
#7
profesor de rahat
Ala numai profesor nu e. E un vagabond.

Pensionar pe 06 Iunie 2024, 12:58
#6
Tineret mandria tarii
Este normal ca un elev să înjure un profesor, să-l scuipe, să-l jigneasca? Dacă vî uitați bine pe filamre nu l-a bătut...profesorul s-a apărat.
Educatie cu pumnu'-marca inregistrata PSD! pe 06 Iunie 2024, 11:55
#5
Cine voteaza un bataus pesedist?
Tinerii ar trebui sa arda PSD-ul la vot! tongue laugh
ion pe 06 Iunie 2024, 08:40
#4
pentru cititori
Priviti filmarea si pe urma dati- va cu parerea.Copilul este cel care incearca sa-l loveasca pe profesor.Pacat ca s-a instaurat o democratie prost inteleasa,elevii pot face orice iar profesorul nimic.
Degeaba pe 06 Iunie 2024, 08:18
#3
Va buc*rati
Nu stiti cum a fost si prezentati doar secvente. Aici s a ajuns din cauza parintilor care cred ca asa este bine si isi indeamna odraslele sa fie “libere” O sa luati voi aceasta libertate peste 10-5 ani camd ceea ce s a intamplat aici o sa fie ceva comun. Proatii vor face ce vor vrea cand vor vrea si veti regreta. Lasati toate panaramele sa isi dea cu prerea despre unvatamant si cand ceva nu va convine atacati pana nu mai ramane nimic.
Kiki pe 06 Iunie 2024, 07:08
#2
Intrebare
Dar cine este copilul bătut? Păcat...
Werner pe 06 Iunie 2024, 06:56
#1
.
Oare profesorul era beat ? Sa se facă ancheta de la ministerul învățământului și sa se dea pe toate posturile TV naționale. Nu se poate asa ceva !

Avea intenția dl profesor sa se mai facă și primar...

România educată
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.