Tinerii din Turnu Magurele trebuie sa plece: de la Primarie pana la clubul Cetatea, tinerii nu sunt doriti

09 Februarie 2024, 10:23 | 1139 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele

Cateva sute de locuri de munca din aceasta zona sunt ocupate de bietii pensionari.

Pentru cunoscatori, li se mai spune si JB, prietenii stiu de ce.

Aproape toate JB-urile sunt sustinute pentru ca voteaza cu cine trebuie.

Turnu Magurele nu are cum sa-si revina cu oamenii trecutului, pe care nu-i intereseaza viitorul.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ghiță de la belgrad pe 11 Februarie 2024, 12:04
#6
Trădare
Liviu Dragnea a fost pus i fruntea unei mese cu trei trofee,partid,țara și popor de generalul Coldea .După ce a fost pus acolo livache,a luat o drujba și multe bomboane de la bomby de giuvarasti,și i-a trădat pe cei care l-au pus i fruntea mesei și apoi cu drujba a distrus masa .Educat foarte bine la gratia și giuvarasti.
Cetățean de onoare pe 11 Februarie 2024, 10:11
#5
Mizeriile orasului
Tinerii sunt obligați să plătească pentru nepăsarea CLASEI politice.Loc*rile de muncă sunt ocupate de pensionariipsd.Un exemplu negativ este PROFESORUL NICOLAE GABRIEL DE LA LICEUL SF. HARALAMBIE UN A...LIC NOTORIU
\nIESE ÎN FAȚA BLOCULUI FACE GRĂTAR PUNE MUZICA SĂ-I TIHNEASCA FRITURA ȘI A...OLUL ÎN ESCES ȘI APOI U..NEZA PE SPATILE VERZI DIN FATA BLOCULUI.ARE BANI CU PENSIE ȘI SALARIU ?TINERII NU AU UN LEU ÎN BUZUNAR
Tot pensionar raspunde acelui pensionar pe 10 Februarie 2024, 09:23
#4
Dar politicul ce pazeste,ca de acolo pleaca tot?
Daca din invatamanul de azi reusesc sa se strecoare ca absolventi o multime de loaze,este numai vina politicului care prin legile,metodele si hotararile luate de ei,face ca la conducerea unitatilor de invatament,de orice nivel,sa se afle numai cadre numite pe criterii politice.Ce calificari sa faca daca s-au desfintat scolile profesionale,iar dintre elevii absolventi de liceu au luat doar cateva procente si diploma de bacalaureat.De pregatirea si atasamentul fata de aceasta nobila meserie,nici nu e cazul sa mai spunem ceva,au ramas la un nivel de clase pregatitoare sau in cel mai bun caz,primare.Sunt mult mai multi decidenti si raspunzatori pentru educatia generatiilor tinere,dar se pare ca "tara te vrea prost",numai pentru acel nemeritat vot primit.Dumneavoastra ce ati absolvit,in ce conditii si cine v-au fost profesori?E o diferenta enorma intre cei de ieri si cei de azi,despre aceia care raspundeau de invatamant si de ordinea si linistea publica,si ce avem si constatam astazi.
Pnl pe 09 Februarie 2024, 11:26
#3
Ciuma rosie
Poți să ai diplome, calificări, mastere, nu ești din ciuma roșie, drum bun.CRFPA DE ce mai funcționează?
Fost turnean pe 09 Februarie 2024, 10:50
#2
Străinătate
Multi am fost nevoiți să plecăm din oraș .Un oraș care seamănă a comună electrificată ! Toate posturile bune sunt ocupate de lichelele ciumei roșii ! Dacă nu esti membru de partid, nu te angajează nicăieri .Tinerii nu sunt doriti pentru că,,pensionarii" rămân în functii ca sa poată fura cu ei !
Pensionar pe 09 Februarie 2024, 10:38
#1
Tineret mandria tarii
Pai daca tinerii stau pe ajutor social... la fumat, baut, spart de seminte in fata blocului. Dar intreb si eu...Tinerii ce calificari au?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.