A inceput modernizarea Portului Turnu Magurele. Jupanul a fost gonit din port - Ferma de la Lita si-a luat jucariile si a plecat

01 Mai 2023, 08:20 | 3093 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Port Turnu Magurele

Modernizarea Portului Turnu Magurele e peste vointa smecherilor locali.

Aceasta zona e in atentia Uniunii Europene si va fi transformata in una strategica pentru dezvoltarea sudului tarii si tot ce inseamna transport multimodal. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Parere pe 04 Mai 2023, 07:35
#3
Generala
Cone Cornel e supărat ca Filip i-a luat locul în jnima piticului.Acum asta îl duce de nas și îl alimentează pe Dănuț Cornelius e expirat, s-a aranjat, dar suferă. Cat despre basism, a umplut primarului primăria cu ei, ca să ii aducă lângă el, dar ăștia nu îl votează și rad de el.Bravo, primare, pe ai tai ii ții la rușine și pe aia care te jignească și dau în judecata ii angajezi.
Nelu de la PCR pe 02 Mai 2023, 10:19
#2
Inca o gaselnita pentru tocat bani
Ce sa se mai tranzactioneze printr-un port dintr-o zona in care nu se mai produce nimic,si este intr-un faliment vizibil si simtit de catre toti locuitorii??Iar pe "jupan"nu l-a gonit piticul.Ca daca se supara infractorul bucatar,si spune cateva vorbe acolo unde trebuie,plang si toate rudele piticului cu suspine.Daca Dragnea si din puscarie ii spunea piticului sa demisioneze,pleca amaratul fara sa-si mai scrie demisia.
Psd-ist pe 01 Mai 2023, 21:55
#1
Risu plinsu
Pe jupin l a gonit Filip M !!!,basist notoriu .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.