Familia Dragnea a inchis si abatorul de la Salcia. Le mai raman multe afaceri: de la service auto la florarii

06 Februarie 2023, 10:39 | 1710 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Salcia

Au plecat toti angajatii din cauza salariilor restante. Atat pot acesti destepti. Mai au multe afaceri, pe numele altora,  in aceasta zona. In orice caz, falimentul e la poarta. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Romania e doar tara lor pe 07 Februarie 2023, 10:04
#2
Spoliatorii tarii ne vor "binele"
Hai sa nu le mai plangem de mila acestori infractori.Au avut grija sa se aranjeze financiar pentru multe generatii de acum incolo.Au intrat in polititica rupti in c*r,iar azi au bani de nu le mai stiu numarul si locul.Sa amintim doar de firma aia care,cica face drumuri,cu actiuni la purtator(cine credeti ca sunt purtatorii de actiuni,la secret),miile de hectare de teren agricol si fondurile de vanatoare luate cu japca si fals in acte.Si multe spatii comerciale si terenuri intravilane vandute sau in c*rs de gasire a unor noi proprietari.Sa mai spunem de mosia asezata pe doua strazi din Alexandria,de cea de la poalele dealului Banciu sau de Hotelul Turris?Astea sunt doar ceea ce se vede si le stie multa lume,ca daca s-ar afla de intreaga avere,s-ar cutremura Romania.Iar hotul asta de Dragnea,vine cu tupeu si aroganta la TV,sa ne spuna el cum au stat de fapt lucrurile in tara si ca vrea din nou la butoane,printr-un alt partid ce sta sa..avorteze cu un maxim de 1%.Si DNA si serviciile tac.
gogle pe 06 Februarie 2023, 12:25
#1
lichidatorii
distrugere totala pe unde a trecut fiul lui dragnea, ilie dragne si ilie elena (a distrus si ciclexul, are mina buna pe ce a pus mina a distrus)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.