Omul sfinteste locul si primarul fura comuna: Rusanesti si Salcia

06 Februarie 2023, 10:23 | 1443 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Rusanesti

Primarii din ambele comune au afaceri personale in timp ce comunele sunt depopulate. Amandoi stau pe foarte multi bani si au fost gasiti in conflict de interese.

In timpul programului de lucru le sta capul numai la afacerile personale. Chirea si Suna fura, in primul rand, timpul pe care il petrec in functia de primar si pe care il folosesc in interesul lor.

Amandoua comunele au potential foarte mare, dar potentialul a fost transferat catre cei doi edili.

Cei doi demonstreaza ca pot sa se dezvolte, dar numai pentru ei. Daca vor pleca de la primarie, afacerile lor o vor lua la vale la fel ca in cazul lui Dragnea. Chirea si Suna sunt prea mici pentru comunele lor. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Cetatean pe 07 Februarie 2023, 11:23
#1
Primaria salcia
Primarul suna a cumparat jumatate din satul baneasa la primarie ajuge doar daca ploua (doar este si tractorist ) la primarie doamna suna taie si spanzura ca asa prevede regulamentul sotul primar sotia casier contabil si mai are vreo doua functii( ca doar ce s-au certat in consiliul local pentru salariu doamnei suna )
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.