Efectul Badalau: 54 de primari din Giurgiu cata avocati, in Teleorman vreo 45!

03 Decembrie 2022, 19:53 | 2001 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Badalau

Se lasa cu bulau greu de sarbatori! Uzina DNA scoate fum si va forja la greu primari din Giurgiu si Teleorman, unde firmele familiei Badalau lucrau la greu, la banii statului! De aici si nevoia de avocati in cele 2 judete!

Capii Consiliilor Judetene GR si TR vor primi invitatii si ei, mai ales ca Badalau lucra mina in mina cu Tunaru! Oamenii lui Dragnea de la Curtea de Conturi au intrat in colimator, iar Liviuta va avea cu cine ,,se insoti" la zuhaus!

Klaus a dat ordin de curatenie de iarna, astfel ca primavara sa il prinda pe Marcel, in muntii Buzaului, umblind teleleu ca pe vremuri, cind vina mistreti cu Omar Haysam-teroristul! Ca orice comunist-ilegalist, care se ascunde in munti, dar nu il cauta nimeni!

Asa ca orice primar iti va raspunde la intrebarea: ,,Ce cati domn' primar?"-,,Sunca cat, doica cat, dar am nevoie de avocat"!

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Cetatean onest pe 04 Decembrie 2022, 21:16
#8
Intrebare
A ajuns DNA la Tr.Magurele !?
Nicu pe 04 Decembrie 2022, 18:50
#7
Gașca penală
Mă așteptam să fie pomenit și Bitanu', dar se pare că penalii de pe bătătura unora sunt mai puțin penali decât penali altora. Craceo, stai liniștit, nu scapă nimeni băiatule! Promit ca vin cu pachet la tine!
Sunteti inconjurati de ceea ce nu va trebuie pe 04 Decembrie 2022, 12:52
#6
Va meritati escrocii care va conduc
La Primaria Turnu Magurele si in intreaga zona,hotia si influenta lui Dragnea a fost mult mai puternica si mai simtita decat cea a lui Badalau dintr-o amarata de comuna din Giurgiu.Uitati-va cum arata orasul si zona dupa mai bine de 25 de ani de calarit de catre gasca PSD-Dragnea.Voi,toti cei care ati fost in complicitate cu ei,i-ati laudat,lins si votat,nu aveti nici macar 1% din cat au ei azi,dupa 33 de ani de "democratie".Parca vad din nou vitrinele magazinelor si pe toti peretii,multitudinea de poze ale unor hoti,mincinosi si distrugatori,dornici de a va conduce si umili din nou.Nu in ultimul rand,prevad ca in 2024,pop**atia acestui oras sa nu depaseasca 10.000 de locuitori.Deci,fara titlu de municipiu,si de aici incolo,fara multitudinea de bugetari si alte drepturi,avantaje,fonduri si organigrame incarcate,taxe si impozite marite care deriva din mentinerea acelui titlu.Luati aminte,veti fi furati constant si progresiv daca nu va treziti in chiar ultimul ceas.
Tutu și Lupu pe 04 Decembrie 2022, 11:43
#5
Corect
Bădălau și cu Tunaru

Vor distruge Dragodanu

Iar Dragnea va lua ciocanul(p**a)
Fara traseisti politici si hoti pe 04 Decembrie 2022, 09:40
#4
Badalau,Dragnea,acelasi puroi
Daca se intampla si pe la Alexandria,Turnu,Rosiori si alte comune din TR ceva in sensul asta,facem o petrecere de se va auzi pana la Giurgiu si pe la DNA Buc*resti.Confiscarea extinsa la tot ce nu poate fi justificat, asa cum este legea.In caz contrar,nemernicii astia for primi pedepse foarte mici,vor ramane cu ceea ce au furat si vor dori sa reintre si sa faca politica in continuare.Pana in 2024 schimbati toti,pana la ultimul care a condus ceva in acest judet.Cu totii sunt atinsi de cancerul numit PSDragnea.
Varzaru Daniel pe 03 Decembrie 2022, 23:47
#3
Lupi grei
Alt gunoi greu
Piciu pe 03 Decembrie 2022, 20:56
#2
Curtea de conturi Teleorman a adus adeziuni la APP!
Primării de pe valea roșie Turnu Măgurele -Beciu sint toți cu Dragnea! Ia trecut Tunari și Dragodan! Care n-a vrut, amenzi și dosar penal!
Bădălau pe 03 Decembrie 2022, 19:58
#1
Bloc cu problema
La roșiori de vede exista un bloc in construcție care nu este terminat datorită acestor complicitati( in spatel fostei sere de flori)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.