Liviuta a mai primit 3 limbi in partea dorsala! La GhitaTV, in direct...

28 Noiembrie 2022, 17:39 | 1476 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Dragnea

Intrucit s-a ingrasat ca porcul de Salcia si nu mai poate merge la bordel, iar nevestele aghitontilor nu mai pun botu', ca nu mai are ce sa le ofere, Liviuta se masturbeaza intelectual la televizor!

Extaziate sint doua pupeze blonde, una de la un post de televiziune desfiintat si gazda de la GhitaTV din Serbia-Rusia! Plus un agarici, luat de proba, doar o slobozii ceva mai acatarii pe gura domn presedinte!

Bine ca ecranul de sticla si s-a murdarit de rahat doar pe partea lui!
Oricum gagiul s-a stropsit la poporul roman ca e prost, analfabet si voteaza cu curul! Ai parte de ce ai semanat tovarase Dragnea, nici prostii tai nu te mai recunosc de lider! Esti pe liber...

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
ionut pe 30 Noiembrie 2022, 14:04
#3
adaug
livache a deschis drumurile iar jleapca lui a bulit tot,erau in lumea lor fara de legi, gata justitia pe eii .
Proxy pe 29 Noiembrie 2022, 18:54
#2
Cicăleala
A căzut Bădălau,urmează încă odata Dragnea,veți vedea de ce (Bădălau va da totul In Gîț) Siva veni rindul noului teldrum (te-am iubit mery panaitov)
Dana,cea cu suicidul pe 28 Noiembrie 2022, 20:29
#1
Condamnarea e singura solutie meritata
Acest taranoi infractor,cu largul sprijin al unor ziaristi/ziariste,incearca din rasputeri,cu un tupeu greu de imaginat,o reintrare parsiva in politica pe care tocmai el a dus-o intr-o directie de infractionalite extrem de ridicata.Si daca s-a ingrasat in tot acest timp de cand a iesit in libertate,va avea timp cu ajutorul ultimei sentinte din dosarul TELDRUM,sa si slabeasca si sa se trezeasca din suficienta si aroganta pe care ne-o arata la fiecare aparitie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.