CSAT: Minciuni sau proiecte strategice?! Hidrocentrala de la Islaz si parcuri fotovoltaice pentru valorificarea potentialului energetic solar din zona Sadova-Dabuleni

28 Noiembrie 2022, 10:22 | 1234 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Hidrocentrala

Un număr de 9 proiecte de hidrocentrale și unul de parc fotovoltaic ale companiei de stat Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, au fost declarate drept vitale pentru securitatea națională de către Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT). 

Se vrea scutirea lor de evaluarea de impact asupra mediului obligatorie potrivit legislației în vigoare, precum și de la interdicția legală de reducere a fondului forestier național prevăzută de Codul Silvic, cu argumentul că trebuie propuse cât mai repede pentru finanțare europeană prin intermediul planului REPowerEU al Comisiei Europene, de creștere a independenței energetice a UE în contextul agresiunii militare a Rusiei asupra Ucrainei.
Mai mult de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Florin Diaconu pe 30 Noiembrie 2022, 10:51
#2
Minciuna,regina in Romania
In perioada urmatoare sa ne asteptam la tot felul de inventii,elucubratii si minciuni pe care le vor arunca disperatii de politicieni,in vederea pastrarii puterii si a libertatii la furt si jaf din banul public la adresa intregii societati.Cu totii vom fii prostiti si pagubiti pe termen lung si se va vedea din ce in ce mai putina speranta pentru un viitor mai bun.Tot de ceea ce trebuie sa tinem cont sunt doar faptele si nu vorbele.
Dragan Marius pe 29 Noiembrie 2022, 10:47
#1
Intradevar,proiecte vitale pt Romania
Acum totul depinde de onestitatea,pregatirea si graba cu care se vor misca cei ce vor fii legal indreptatiti sa realizeze aceste investitii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.