Altex Turnu Magurele a montat, pe acoperis, 1024 de panouri fotovoltaice

27 Noiembrie 2022, 02:37 | 1562 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Altex Turnu Magurele

Axionet IoT a instalat un nou sistem de producere a energiei, format din 1.024 de panouri fotovoltaice, pe acoperișul magazinului Altex Turnu Măgurele. Puterea totală a instalației este de 400 kWp.

Axionet a montat în parcarea magazinului Altex Turnu Măgurele și o stație modernă care permite realizarea a trei încărcări simultane pentru vehicule electrice sau hibrid plug-in.

Sistemul de panouri de pe magazinele Altex permite alimentarea cu energie verde a magazinelor precum și a stațiilor de încărcare pentru vehicule electrice.

În 2022 și 2023, colaborarea Axionet cu Altex presupune instalarea și punerea în funcțiune de centrale fotovoltaice cu o capacitate totală de peste 5 MWp, precum și stații de încărcare rapide pentru mașinile electrice.

Ma mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Bubu și cici pe 27 Noiembrie 2022, 14:49
#3
TVR -rtv -rt
Duminica seara la. Anca alexandrescu la televiziune apare Feliz natal fostemru psd cu domiciliu in Brazilia dar născut la gratia telorman și educat la giuvarasti de Petrăchioaia și DNA bomby
LIVIU OLTEANU. pe 27 Noiembrie 2022, 12:19
#2
Ce reprezinta aceasta stire?
=SLABUL NIVEL CULTURAL AL REDACTORILOR ACESTUI SITE. MAI, DRAGII MEI CONCETATENI "DESTEPTI", PANOURI FOTOVOLTAICE SI-AU MONTAT MULTI CETATENI PRIN PROGRAMUL CASA VERDE, MAI MULT CHIAR, UN PARC FOTOVOLTAIC A FOST CONSTRUIT DE DL CRACEA CLAUDIU, DESPRE CARE NU S-A SCRIS NIMIC, IN AFARA DE MINE.
Catalin pe 27 Noiembrie 2022, 12:07
#1
Prostii pusi sa faca economie
Astia de la Primaria Turnu Magurele dorm in pantofi.La toate geamurile vezi instalatii de aer conditionat,panouri ioc.Cine sa e faca si lor un proiect serios?Nu pot sa-si bea cafelele si sa barfeasca decat in conditii de confort maxim.Dar cine plateste energia electrica,nu cumva tot fraierii care stau in frig si fac economie pe la ei pe acasa,cei ce vin repede pe la inceputul anului sa-si plateasca taxele si impozitele?Dupa care niste aiuriti in frunte cu seful lor,trimit plic*ri cu restante din anul 2017 si pana azi,la toti cetatenii buni platnici si de buna credinta.De ce nu publicati raportul anual al Curtii de Conturi in urma controlului de la Primaria Turnu Magurele,sa vedem si noi cine se face vinovat de asemenea abuzuri si incompetenta?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.