Inchisoare de la 1 la 5 ani pentru micii fermierii care isi fac singuri tratamente cu erbicide, insecticide, fungicide și chiar regulatori de creștere

24 Noiembrie 2022, 03:17 | 1056 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Fermier

O ordonanță de urgență semnată de ministrul Agriculturii Petre Daea instaurează pedeapsa cu închisoare de la 1 la 5 ani și amenzi de până la 15.000 de lei pentru micii fermieri care aplică tratamente de protecția plantelor, aici fiind incluse tratamente cu erbicide, insecticide, fungicide și chiar regulatori de creștere.

Prin actul normativ publicat de Ministerul Agriculturii și deja ștampilat și semnat de ministrul Petre Daea, toți producătorii agricoli care nu sunt fiscalizați nu vor mai avea dreptul să își lucreze, practic, pământul dacă nu fac contract cu o firmă care prestează servicii agricole.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Edy Eduard pe 29 Noiembrie 2022, 14:36
#3
Domnule liviu olteanu
Se vede clar ca nu sunteti pe subiect,iar daca v ar durea prostia… ati urla …
Feliz Natal pe 25 Noiembrie 2022, 10:07
#2
Ministru de carton,umflat ca un balon
Ministru Daia care dorește sa interzică erbicidarea,a distrus și creșterea porcului,inRomania favorizând apariția pestei porcine africane,protejând anumite ferme la ordin politic.
LIVIU OLTEANU. pe 24 Noiembrie 2022, 17:39
#1
Parerea mea (pe care o socotesc corecta)
Citind materialele de specialitate afli ca si substante eficace, cm ar fi de ex regulatori de crestere, APLICATE IN EXCES, DEVIN DAUNATOARE, LUCRU VALABIL SI PENTRU MEDICAMENTE UMANE SI ALIMENTE. A lasa aceste operatii pe mana unor nepriceputi si inconstienti, care vor castiguri mari, mai ales primavara, inseamna complicitate la crime impotiva umanitatii. Cei care cultiva in c*rti cateva zarzavaturi stiu ce mare diferenta caltativa este intre zarzavaturile aduse primavara din imp[ort si cele din productia proprie, realizata fara ...stimulatori chimici!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.