Mina de aur. De ce nu s-a facut hidrocentrala de la Islaz. Unul dintre motive

22 Noiembrie 2022, 05:38 | 1645 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Raul Olt

De la Izbiceni, in aval de baraj, exista si e in functiune o mina de aur.

Se cara in tot sudul Romaniei. E aurul cel mai bun la constructii. Smecherii, in frunte cu Dragnea, au facut bani foarte multi.

S-a furat in draci si s-au distrus drumurile. Clic pe foto

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Florescu. De la Alexandria și Videle pe 23 Noiembrie 2022, 09:56
#3
Întrebare și răspuns dacă se știe adevarul
Simionescu Adrian și culicica de la primărie trebuie sa -l întrebe pe Dragnea și petrepene de ce teldrumul nu a făcut hidrocentrala de la Belina,deorece acuma Dragnea nu mai poate pentru ca președintele johanis a semnat decretul de desființare a bănci de investiții ruși -romane și Dragnea a rămas fără banii,iar in SUA. Conturile lor sunt blocate.Sigur acuma hidrocentrala se va face cu ajutorul de la Nutrllo și Agrotrustul lui Dr Nicusor Mercedes,cind va fi confiscare totala.
Mina de aur e omul bun si corect pe 23 Noiembrie 2022, 08:56
#2
Pentru ca e multa prostie si hotie
Unul dintre motive,si cel mai important,e ca gogoasa cu hidrocentrala,fie ea pe Dunare sau Olt,s-a tot rostogolit si a spalat mintile alegatorilor nauciti de atata minciuna si promisiune,incat au *muscat* de fiecare data orice ce le promitea cate un gagauta care venea cu vorba trimis de catre Dragnea.Si pentru ca institutiile statului functioneaza numai prin ordine si legi date de catre politic,condus de catre niste neispraviti.Nu v-ati saturat sa traiti din minciuni si promisiuni neonorate?NUMAI FAPTELE SI REZULTATELE TREBUIE SA VA ARATE COMPETENTELE CELOR CE NE CONDUC SI VOR SA IASA DIN NOU IN FATA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.