Babadac Ionut a folosit, la adresa lui Costin Lazar, cuvinte greu de reprodus

20 Noiembrie 2022, 15:53 | 1913 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Stadion

La ultimul meci de pe teren propriu, presedintele echipei a facut un gest golanesc si a folosit cuvinte greu de reprodus la adresa antrenorului.

Babadac ar trebui sa plece.

Club profesionist (la bani), conducere golaneasca. Li se trage de la prea multi bani si rezultate slabe. Sunt depasiti de situatie. 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Cetatea pe 25 Noiembrie 2022, 13:11
#12
Hai cetatea
Susținem cetatea ! Susținem președintele Babadac
Suporteri pe 25 Noiembrie 2022, 12:59
#11
Pt Babadac
Noi suporterii suntem alături de tine și de echipa . Vreau sa spun la toți ca Babadac a luat clubul asta de la -0 fără jucatori fără nimic și au ajuns unde sunt . Fiecare om are și scăpări . Suporterii turneni sunt alături de tine și îți mulțumesc pt ceea ce faci pt oraș ! HAI CETATAEA
Mădălin Ionita pe 25 Noiembrie 2022, 10:26
#10
Pt Gică Tudose si șopeanu
Sa le dam la mumu lu Tudose de la Lița si lu Sopeanu . Să-i spună cineva lu Sopeanu ca, Clementin încă sare gardul la nevasta-sa . Iar lu prostul de Tudose care stătea pe 10 mil la turris si lingea pe toată lumea sa nu si mai dea cu părerea ca e un terminat si jumătate
Gica pe 23 Noiembrie 2022, 07:07
#9
Fotbal
Așteptăm iarna și schimbarea la echipa,va pleca Lazăr și va rămâne Boschetarul sigur,nu are nimeni c*rajul să-l dea afara pentru ca el a făcut plățile la Royal,știe foarte bine ce a plătit și ce nu . Va pleca și Cuclea, boschetarul nu.sunt un suporter înrăit și zilele trecute m am întâlnit cu cineva care cunoaște foarte bine fenomenul asta,sa plece boschetarul și el vine gratis la club . Bergenbier,prietenii știu ce spun!
. pe 22 Noiembrie 2022, 14:47
#8
.
La spital, ca la spital. Se cearta intre ei, D. este cam badaran cu angajatii, are un limbaj specific de chirurg, la sport e cam rau dupa ce am visat la Divizia A, dar la invatamante jale. Jale ! Pai, Manea e o hahalera lenesa, Marinescu e dusa cu capul, Chirtan e zero, Silimon e increzut si pus pe facut bani, crede ca numai el poate fi director, Lauda e nevinovat . Pai, Mitroi, Vasile si Balasa erau directori frate, orice ati zice voi pe aici, aia erau directori. Astia,sunt niste nimeni in drum.
Un cetățean mințit de fiecare data pe 22 Noiembrie 2022, 09:01
#7
Meritați ceea ce ați votat
Tot ceea ce vedem azi, fie ca e legat de spital, de învățământ și sport, de c*rățenia din oraș și de administrarea lui, este cruda și adevărată imagine a conducerii primăriei.
Pt pe 21 Noiembrie 2022, 20:12
#6
Babadac
Babadag este de cea mai joasa speță,nu știu ce dracu cauta ăsta în Turnu.Daca ma gandesc mai bine cred ca știu.O caută pe secretara Ionela Revenind la fotbal, scăpați dracu odată de Babadac.Este cel mai jeg om posibil.Dovada gestul făcut sâmbătă.Cum sa scuip ca ultimul boschetar?????Și ne vrem sus?????Vai de noi. Înc*rajați fotbaliștii locali și veți câștiga simpatia Turnenilor.Sunteti plătiți din banii turnenilor.Ganditi puțin.Maine este un amical între juniorii Cetatea și juniori Saelele la Botul Calului de la 15.00.Cine doreste poate veni sa vadă ca avem copii talentați.Hai Tuneni!!
Becali pe 21 Noiembrie 2022, 20:08
#5
?
Ionela ce zice?ca nu putem sa ne bazam pe primar!
Cristache pe 21 Noiembrie 2022, 19:05
#4
Fotbal
Este doar începutul!

Sa vedeți cum o să-l înjure pe Primar și ce gura o sai dea,om de nimic,dar asa merita Cuclea asta ca să înconjurat de oameni de nimic . Pana acum au fost bănuți,din iarna se alege praful . Hai Cetatea!!
Bube pe 20 Noiembrie 2022, 22:21
#3
Așa primar,așa președinte
Primare din pauza de iarnă dacă continui cu Babadac, președinte, ești mai jos ca ei, ești de cea mai joasă speță
Yxz pe 20 Noiembrie 2022, 21:39
#2
Ciuma rosie
Conducere de boschetari, parte din fotbaliști boschetari, ce pretenții aveți?
Culea primarul de carton pe 20 Noiembrie 2022, 19:39
#1
Fotbal și bomboane
L-ați avut pe Dragnea junior,la clubul de fotbal,a avut și bani și influența,Liviu Dragnea l-a ajutat pe Burleanu sa fie presdinte la FRF,deci a avut totul,dar pe fiul lui Dragnea nu l-a dus capul,fraier,prost și timpit .A fost primul care l-a distrus pe Dragnea ajutat de oamenii de încredere al lui Dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.