Pensiile speciale trebuie desfiintate - liantul Mafiei politice-oamenii legii-autoritati

20 Noiembrie 2022, 08:59 | 1112 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Pensii

Video Euronews - Pensiile militare sunt pensii speciale

Pensiile militare trebuie reformate, odată cu pensiile speciale, iar România trebuie să se încadreze în procentul de 9,4% din PIB, la capitolul pensii, de anul viitor, susține Comisia Europeană. Sunt date care dau peste cap toate calculele guvernului și contrazic toate declarațiile liderilor coaliției din ultima perioadă.

Toate guvernele (fara Boc) au sustinut ca nu pot fi desfiintate pensiile speciale (tot felul de minciuni pentru a sustine pensiile speciale)

De unde stim: Adevărul despre pensiile speciale: Boc le-a eliminat, Ponta și Dragnea le-au reînființat!

PSD si PNL sustin ca nu trebuie eliminate pensiile militare. De ce? 

Spun ei tot felul de minciuni, adevarul e ca oamenii legii trebuie tinuti in lesa ca sa asculte comenzile politicienilor. Asa se intampla, politistii sunt la comanda politicienilor si a interlopilor.

Politicienii sunt cei mai mari interlopi din tara asta.

De data asta nu mai scapa de Comisia Europeana, pensiile speciale vor disparea si oamenii legii isi vor face datoria fara sa fie trasi la raspundere de sefii lor, politicienii. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
123 pe 22 Noiembrie 2022, 09:09
#6
Paraziții societatii
Sa meargă Dragnea și Ponta la un posibil război, împreună cu puturoși care au fost scoși la pensie la 45 de ai, cu o pensie mai mare decât ultimul salariu. Și sa fim scutiți de placa aia cu, ei nu au avut voie sa facă afaceri și alte tâmpenii, ca nu le-a pus nimeni pistolul la tâmplă sa se facă miliției sau militari. Școală a fost mereu o piedica pentru ei, dar azi vor drepturi nemeritate, rușine!
Dr fifisca pe 20 Noiembrie 2022, 19:28
#5
Pensie
Cit va fi psd -ul la guvernare,nu se vor taia pensiile speciale ale parlamentarilor,singuri car vor suge p**a la mărirea pensiilor vor fi primari,președinți de cj.
Muncitor pe 20 Noiembrie 2022, 15:23
#4
44 de ani vechime
Promit fără pensii speciale doar în preajma alegerilor. După aceea "câinii latră ursul merge".
MARIAN pe 20 Noiembrie 2022, 11:50
#3
IQIU
Ce simplu să gândim așa. Dar uitați-vă la militarii ucrainieni, erau la fel ca noi, serviciu...pensii, dar contractul nostru e simplu... ca militiari ne dăm viața, astfel vă rog să fiți obiectivi cu toate că se pare că în ultimii ani am devenit tot mai răi cu noi înșine. Nu înțeleg de ce U.E. ne dictează totul...oare mai suntem un stat suveran????
Lache pe 20 Noiembrie 2022, 09:08
#2
Pensii
Cu scuzele de rigoare mănânci pleava. Pensiile militare nu sunt pensii speciale.in nici o tara din lume militarii nu au pensiicivile ci au propria casa de pensii.va rog sa va informați și sa nu mai bateți câmpii. Aceste pensii militare sunt date ptr prima data în România de către Alexandru Ioan Cuza.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.