Cormoranii arendasi nu se mai satura. Stanescu, politicianul, isi despagubeste fiul, fermier. Fermierii afectati de seceta vor primi 1.500 de lei la hectar

18 Noiembrie 2022, 22:58 | 770 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Fermieri

Majoritatea fermierilor mari au proptele politice sau sunt afiliati politic. Banii sunt de la bugetul de stat.

Bogatia acestor fermieri este foarte mare si tot ei primesc bani moca. Carne si multe alte produse importam, dar subventionam asa-zisii fermieri, vanatorii de subventii, fara sa avem  o strategie adevarata in domeniul agriculturii.

Se pot iriga suprafete intinse, dar nu vor sa investeasca pentru ca statul le da bani. Cine il verifica pe fiul lui Stanescu daca declara corect suprafata afectata de seceta. 

Fermierii români vor putea primi ajutoare de câte 1.500 de lei la hectar, cel mult, prin schema de sprijin în valoare totală de 365,6 milioane lei pentru combaterea efectelor secetei, linie de finanțare aprobată joi de Guvern.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.