PSD TR si-a ales noua conducere, adica vechii comunisti!

17 Noiembrie 2022, 16:45 | 1336 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
PSD TR

La alegeri a participat o mare majoritate, care a votat in unanimitate!

Au fost aplaudati la scena deschisa: omul care mulge oaia -t ov.Daia, tova. Suzana Gidea de la Voluntari, tov. M.Ciolacu, care a rontait la prezidiu covrigi de Buzau, tov.Nea Polpot Stanescu - gubernator de Oltenia, tov. Grindeanu - primul ministru ajuns ministru, alti tovarasi si preteni.

Un grup de pioneri si soimii ai patriei au oferit flori celor aflati in prezidiu!
Tov.Putin de la Ciuperceni a multumit, conducerii de partid si de stat, tovarasilor prezenti in sala, responsabililor cu munca de lamurire a romanilor, ca ce bine o duc!

In final s-a semnat convocatorul, sa se vada cine a lipsit, pentru a fi criticat, bastinasii au plecat la bauta la Tabacitu, aia de la centru la televiziuni, care pe unde a fost invitat!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Invingatoarea pe 18 Noiembrie 2022, 00:24
#4
Priviți anturajul
Ce gasca!!! Ex-sefa județului, primproc*roarea RADOI DANIELA membra PSD. Uuuuuuu…Justiție, nu altceva…
cc pe 17 Noiembrie 2022, 20:27
#3
Ultimul mandat,ultima fotografie
Cu aceiasi oameni nu poti obtine alte rezultate,mai bune!Sunt resemnati si convinsi ca la urmatoarele alegeri vor fi spulberati si aruncati la lada de gunoi.Teleormanul nu poate ramine la infinit captivul acestor actori de mina a doua.
Feliz Natal pe 17 Noiembrie 2022, 18:58
#2
Gidea om de onoare
Dl Gidea este un om de onoare,a fost un fidel a lui Dragnea,pe care nu l-a trădat și prostit așa cum a făcut-O Fiul lui Dragnea stefanel (așa ii spunea Cristina de la hotel),Ilie dragne,putineanu sau Petre pene și Nicoleta potis .Aceste persoane l-au futut in gura,l-au prostit și i-au vindut gogoși,iR livache a stat ca fraierul la Rahova și i s-a ingreit dinții .
Gogu pe 17 Noiembrie 2022, 17:24
#1
Kim Ir Sen
Aceeasi opulentă,aceiasi actori !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.