Comunistii! - Vizita lui Grindeanu: "Mâine să nu fiți aici că se vede urât"

18 Septembrie 2022, 21:10 | 1227 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Grindeanu

Producători (n.r. bisnitari si producatori) goniți de pe marginea drumului pentru că vine dom' ministru Grindeanu în Teleorman: " Mâine să nu fiți aici că se vede urât".

La inceputul materialului video se poate observa cine a fost in sala. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Grindoiu pe 19 Septembrie 2022, 09:06
#2
Autostrada
Acest drum trebuie făcut de Teldrumul luo Petre pitis și Nicoleta pene,alături de AKTOR din. Elada,prietenii de sacoșa a lui Dragnea,sacoșa trecută prim Vama Giurgiu.
Mitică grădinaru pe 19 Septembrie 2022, 09:00
#1
Dacă nu i-au luat cu furci și topoare la timp
Poliția rămâne coada de topor a politicului.Aceeași conducători mărunți și slugarnici față de șefii lor de la centru.Au acceptat și au înc*rajat comerțul de pe marginea drumului,ca și în piața orașului,lafel ca în anii 50,iar azi îi gonesc și îi umilesc pe țăranii care-i votează și îi țin pe funcții,comportându-se tot ca niște boieri și stăpâni ai loc*rilor din vechi timpuri.Așa se comportă niște PSD-iști cărora le lipsesc soluțiile,pregătirea și educația,crezând că ceea ce fac este soluția corectă și dă bine în fața altora care,la rândul lor,se cred tot niște stăpâni mai mari.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.