În Capitală, 10 salariați țin 4 pensionari. În Teleorman, 10 salariați țin 15 pensionari!

13 Septembrie 2022, 19:56 | 922 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Spatiu relaxare

Teleormanul, un judet imbatrinit, care se stinge incet, incet, urmare a politicii dezastruoase a Pesedeului lui Dragnea!

Batrinii imbatrinesc si mor, tinerii aleg sa plece in Bucuresti sau in strainatate, copiii acestora se nasc acolo si nu aici!

Probabil, vom fi colonizati cu chineji, caci Marele Partid PSD, cata cu jind la Republica Populara Chineza - Tara cu 2 sisteme: comunist si capitalist! Comunist pentru membrii de partid, cu carnete rosii si angajati la stat ca bugetari de lux si capitalist, la privat unde se pun birurile!

Marele Cnezat Deliorman al lui Dragnea e pe cale sa se nasca!

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Maria. pe 20 Septembrie 2022, 08:25
#4
Alta precizare.
PENSIONARII PRIMESC PENSII DIN CONTRIBUTIA PROPRIE DIN PERIOADA CAT AU FOST SALARIATI! SALARIATII TIN IN SPATE PE CEI CU PENSII SPECIALE, CU PENSII MAI MARI DECAT SALARIILE AVUTE SI CARE NU AU CONTRIBUIT CU NIMIC LA FONDUL DE PENSII. MAI TIN IN SPATE PE CEI PENSIONATI CU LEGI SPECIALE LA 45-50 DE ANI, CUM AR FI PLITISTII. ETC.
Cornel. pe 19 Septembrie 2022, 20:37
#3
Adevarul este altul.
IN TURNU MAGURELE S-AU INTORS FOARTE MULTI OAMENI CARE AU LUCRAT IN MARILE ORASE (IN SPECIAL, BUCURESTI) S-AU PENSIONAT ACOLO, DECI FONDUL DE PENSII PENTRU EI S-A CONSTITUIT IN ALTA PARTE, BANII II PRIMIMESC LA NOUL DOMICILIU. DE ACEEA, APARE AEASTA DISCREPANTA. CA SUNT DESTULE CAZURI CU INDIVIZI CU CARTI DE MUNCA FALSIFICATE, IN CARE APAR CA AU LUCRAT IN GRUPA 1, CU RETRIBUTII MARI, ASTA SE STIE, DAR NU SE FACE NIMIC. DE CE? PRIETENII STIU DE CE!
Titi pe 14 Septembrie 2022, 10:16
#2
Domnule pensionar,ce nu ati inteles??
Loc*rile de munca sunt din ce in ce mai putine spre deloc.Numai cele de la stat sunt mereu disponibile unora care s-au invatat de ani buni cu huzurul si mai nou cu salariile mari,si bineinteles,cu totii apropiati ai gastii care conduce destinele asezarii de unde fac parte.Iar toata aceasta mascarada scarboasa si paguboasa cu ”grija” fata de cei amarati,someri si asistati social,este numai un joc ticalos pentru VOTURI.In schimb,cetatenii platitori de impozite si taxe sunt jupuiti constant si progresiv.De unde si pana cand?Sper ca am fost destul de clar.
Pensionar pe 13 Septembrie 2022, 20:18
#1
Pt.politicieni
In această localitate sunt plătiți 60% dintre cei care au social s-au pensii sociale vin la primărie cu Mașina Mercedes BMV sau alte mașini de firma au case cu etaj dar nu plătesc la Primărie pentru că sunt săraci .ceilalți locuitori ai orașului Turnu Măgurele plătesc apa,energie electrica pentru țigani care îl votează pe Primarul lor (Hoooo)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.