Nu trebuie sa mergem dupa fenta. Danut Cuclea face pe prostu: nu am stiut ce inseamna minim. Vrajeala: se fura la maxim

12 Septembrie 2022, 02:31 | 1323 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele

Primarul din Turnu Magurele spune ca institutia condusa de el, aparatul de specialitate, nu face diferenta intre minim si maxim.

E smecher.

Turnu Magurele a ratat reabilitarea a 30 de strazi din cauza ca Danut si specialistii din Primarie nu au inteles ce inseamna minim. Asta e scuza gasita de primar. Asa vrea sa creada turnenii.

Adevarul e ca in Turnu Magurele se reabiliteaza foarte greu strazi. De ce?! Una dintre cauze e vidanja. Vidanja de la Local Urban face foarte multi bani negri.

Citeste si: Danut Cuclea si Primaria Turnu Magurele - Culmea prostiei sau o adunatura de prosti sau ce sa ceri unui prost - au confundat minim cu maxim si au ratat

Totul e pana la canalizare. Daca turnenii au canalizare, vidanja nu mai are de lucru. Vidanja e o cauza directa si care ii ustura la buzunar pe cativa smecheri din Primarie. 

Mai sunt si altele, cert e ca in Turnu nu trebuie sa se reabiliteze strazi, scuza ca nu au stiut ce e ala minim nu tine. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Mitică pe 14 Septembrie 2022, 16:44
#4
Ciocu' mic!
Domnilor,,Crăciști", atât timp cât ați venit cu aceeași supă reîncălzită, și ați servit-o turnenilor, ce vină au oamenii de rând? Că nu au pus botul la inepțiile eternului candidat Claudiu Crăcea? Ce alternativă viabilă ați adus voi la varianta PSD? Măi oameni buni, când electorul turnean a văzut pe lista PNL pe loc*ri eligibile PSD-iști notorii ca Măgaru, Nuță, Petrescu, Daciu, etc, ori nulități de alcov gen Steluța Mohora, ori finișori gen Ragabeja, cam ce a gândit țugulanul turnean? Înainte de a înjura PSD pentru victoria lor la limită, nu v-ați întrebat cine este de vină pentru acest colaps în care a ajuns PNL Turnu Măgurele? Că au fost unii care cică au trădat? Poate. Dar de ce au ajuns să trădeze? Știți de ce? pentru că meritocrația în PNL este zero. Nulă. Asta e, acum culegeți ponoasele. Claudiule, ție trebuie ca primarul să-ți facă cinste: ai reușit să termini PNL local. Nu mai are adversar.
O sa traiti dupa fenta pe 13 Septembrie 2022, 09:44
#3
Asa e cand ai ”minim” la cap
Dupa fenta merge tot orasul de peste 30 de ani.Mai rau este faptul ca merge dupa fenta unor vidanjori nepregatiti si lacomi din PSD,iar pana se va trezi turma,probabil nu o va mai c*rata nicio vidanja cu toata apa de pe Dunare.Vidanjorii astia au intrat in politica vai mama lor de saraci,iar azi au reusit sa stranga cat in zece generatii.A dracului vidanja,cu metodele si mesterii ei cu tot.
Cetățean pe 12 Septembrie 2022, 21:17
#2
Locuitorii Turnu Măgurele
Vitanja a fost cumpărată pentru decolmatarea conductelor pluviale din Turnu dar nu și din Odaia și Măgurele aceste cartiere nu fac parte din Turnu Măgurele decât la alegerile locale in rest nu există .(aviz Cone Cornel marele lider sindical la fostul IGO transport local), acum director general pentru VITANJAREA orașului Turnu Măgurele, (fără Odaia și Măgurele)
Ochiul cetățeanului pe 12 Septembrie 2022, 09:59
#1
Incompetență e cuvântul de ordine
Greșală de comunicat,hmm?Dacă acel comunicat o fi fost dat de către șefa Ionela,mai marea dregătoare a tuturor facerilor din primărie,totul e posibil.Haosul din primărie și din mințile celor ce ne conduc se remarcă în întreg cătunul.S-au stocat atâtea imagini și filmulețe încât cele 30 de zile de campanie electorală vor fi extrem de puține pentru a le putea distribui,dar și vizualiza de către toți cetățenii dornici să voteze aceeași gașcă de hoți,incapabili și mincinoși ai PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.