Ministerul Transporturilor a emis Autorizația de Construire pentru modernizarea Drumului Național 52 Alexandria -Turnu Măgurele

31 August 2022, 04:57 | 1730 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
DN 52

Ministerul Transporturilor a emis marți, Autorizația de Construire pentru modernizarea Drumului Național 52 Alexandria -Turnu Măgurele, lucrările urmând să înceapă pe 7 septembrie, la trei ani de la semnarea contractului de proiectare și execuție. Contractul pentru modernizarea șoselei pe aprox. 45 de kilometri a fost semnat în august 2019 cu antreprenorul Alexor ( România) pentru 126 milioane lei și o durată de 18 luni.

Lucrările înseamnă reabilitarea șoselei pe același profil, fără lărgirea carosabilului la patru benzi, dar cu refacerea podurilor vechi. Traseul nu este situat pe coridorul principal de transport TEN-T, așadar lucrările se fac cu bani de la buget. Investiția este importantă pentru că, municipiul Turnu Măgurele este un port important la Dunăre și punct de trecere a frontierei între România și Bulgaria ( trecere cu BAC-ul).

Deschiderea șantierului a fost anunțată de directorul general CNAIR, Cristian Pistol : ,,Începem pe data de 7 septembrie modernizarea DN52, între Alexandria și Turnu Măgurele! Ministerul Transporturilor a emis deja Autorizația de Construire necesară demarării primei etape a lucrărilor de modernizarea între km 2+100 – km 44+600 și km 49+194 – km 52+649. ASOCIEREA S.C. ALEXCOR TRADING S.R.L. – IMPRESA DI CONSTRUZIONI ING. E. MANTOVANI S.P.A. – S.C .PEGASUS ENGINEERING S.R.L are la dispoziție 18 luni pentru execuția lucrărilor. DN 52 asigură principala legătură rutieră între municipiile Alexandria și Turnu Măgurele, unul dintre marile porturi românești la Dunăre.”

Lucrările pentru modernizarea DN 52 Alexandria -Turnu Măgurele au o garanție de 8 ani.

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Lulaku pe 31 August 2022, 09:05
#1
Unde este
Unde este Teldrumul lui Petre pitis și Nicoleta pene care trebuia sa -l facă ei.PSarica lui Nicoleta pusă in capul lui Petre și pe gura lui Dragnea și distrus teldrumul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.