Cine sunt "Cei mai buni si cei mai iubiti bunici din lume"?!

13 August 2022 | 2133 vizualizări | 1 comentarii
"Cei mai buni si cei mai iubiti bunici din lume"
"Cei mai buni si cei mai iubiti bunici din lume"

"Sunteti cei mai buni si cei mai iubiti bunici din lume" - asa scrie pe Facebook una dintre nepoatele lui Mohanu. Momentul trebuie savurat si de turneni. 

Comentarii (1) Adaugă comentariu
Salutări de foarte departe pe 14 August 2022, 12:06
#1
DAAA,IMAGINI DE POVESTE
E la apus bunicul,dar,s-a zbătut mult ca să le poată face și școli și destulă zestre,atât fetei cât și nepoțelelor.A muncit sărăcuțul de s-a ales praful de oraș.Pe la Drăgănești Olt s-a ocupat ginerică.Oare același model de fotografii vom vedea peste ani și de la actualul primărel?Nu știu dacă ați remarcat,dar prosperitatea și veselia se vede numai pe la ei,pe la voi,tristețea și sărăcia se citește pe fețele voastre chiar de intrarea în oraș.Deh,dacă faceți nani profund și odată la 4 ani,în ziua în care ar trebui să fiți cu ochii larg deschiși și cu mintea trează,acum nu vă rămâne rămâne decât să contemplați pozele românilor fericiți.Cum ale cui?Ale celor aranjați pe viață și cu bani.Vouă,amărâților,o să vă trebuiască vreo 3-4 perechi de ochelari ca să puteți vedea bănuții de pe fundul potofelului și de pe talonul de pensie.Și normal că sunt buni și iubiți,că dacă rămânea ”bunicul”profesor de sport,nu-și vedea nepoatele decât pe chat.Tr.Măg. un oraș de asistați social și de colivari.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.