Zi de zi, seara de seara, Turnu Magurele e poluat fonic. Vrem o tara ca afara (din tara). Afara, pe strazile din Romania, linistea si ordinea sunt mistouri

12 August 2022, 22:40 | 1507 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Manele

"Afara", Europa, se respecta legea si "afara", in Romania, rasuna manelele si sunt trageri de noapte mai ceva ca in Ucraina. Afara si afara nu au acelasi inteles. 

La miezul nopții, în Turnu Măgurele, răsunau manelele.

Am prezentat situația printr-o postare făcută ieri-noapte. Interesant, dar nu și surprinzător, reacțiile pe care le-am primit în privat au depășit cu mult numărul reacțiilor apărute pe pagina de Facebook.

Ce înseamnă asta? Turnenii sunt foarte deranjați de faptul că există poluare fonică, la diferite ore din zi și din noapte, însă și-au pierdut încrederea în autorități și nu mai au speranța că problema poate fi rezolvată.

Deci avem o problemă, dar nu avem soluția ei.
Cine și ce ar trebui să facă?
Prima reacție ar fi trebuit să o aibă, din oficiu, Poliția Română prin reprezentanții din localitate.
 
Dacă au văzut că nu se întâmplă nimic, cei din Primaria Turnu Magurele ar fi trebuit să constate existența problemei și să solicite intervenția autorităților. Chiar dacă între primărie și poliție nu există relație de subordonare, în mod cert ar fi trebuit să existe o relație de colaborare. Mai simplu spus, primăria trebuia să informeze poliția română despre existența unei probleme nerezolvate.
Așa cum am scris ieri, Institutia Prefectului - Judetul Teleorman are în atribuții exact asigurarea ordinii publice. Este nevoie să primească invitație specială de la cetățeni? Nu, nu este nevoie. Dacă prefectul, așa cum a spus la învestire, dorește ca cetățenii să își recapete încrederea în autorități, va lua urgent măsuri pentru a stopa fenomenul ce nu a fost semnalat doar în Turnu Măgurele.
În concluzie, România va putea deveni o țară ca afară doar atunci când numărul celor implicați în schimbare va fi mai mare ca al celor care acceptă pomenile electorale pentru a o menține slăbită de corupție.
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Ovi și Opreanu pe 13 August 2022, 11:19
#3
zicem noi
Dl Luca ai dreptate. Doar nasicu nostru mai poate face ceva, s-ai dea Dumnezeu sănătate !
Poza articolului este destul de sugestiva pe 13 August 2022, 09:09
#2
Apelati 112 de fiecare data
Atunci cand nu exista implicare in viata cetatii,asta poate fi interpretata si ca o complicitate a celor respunzatori de aplicare a legii.Un singur lucru este cert,unii conducatori si decidenti din institutiile statului nu-si fac datoria.Ca este Politia,Jandarmeria sau Primaria(gospodarii orasului),cu totii au in atributiunile de serviciu si obligati sa respecte legile si interesele cetateanilor.Numai pentru niste nenorocite de voturi,interesele unora se schimba total impotriva legilor.Doar doua mandate in fruntea unui oras sunt suficiente pentru a putea vedea si ne da seama de capacitatea de actiune si pregatire celor ce ne conduc.Asadar,mare atentie la urmatoarele alegeri.Timpul nu sta in loc,iar viata trece fara sa va puteti buc*ra de o normalitate si o viata decenta. Daca ati obosit pentru a mai reactiona la ceea ce vedeti,auziti si traiti,atunci e timpul sa va ganditi si la generatiile viitoate,la copiii si nepotii vostri.Macar pentru asta sa mai aveti putere si vointa.
Luca pe 13 August 2022, 07:33
#1
ccc
Cu actuala conducere politica/liberala a politiei turnene, nu se va face nimic. Haide sa nu ne mai vaitam aici ca niște babe și sa facem cit mai multe mail-uri către IGPR-Politia Română, sa-i pună ei la treabă ! Sau altă variantă, cum am mai citit pe aici, doar Adi Codrea ne mai poate scăpa de ei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.