Turnu Magurele - Ce se mai aude despre parcul fotovoltaic din livada dezafectata. Primaria nu vrea sa comunice cu turnenii

10 August 2022, 10:24 | 1949 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Parc solar

De ce Primaria Turnu Magurele nu comunica date despre realizarea acestui parc sau despre fabricile de panouri solare?!

Pentru ca nu trebuie sa stie toata lumea ce oportunitati de afaceri apar pe langa aceste investitii mari. Numai apropiatii primarului trebuie sa stie unde se poate face o spalatorie auto sau sa vanda un teren si multe alte oportunitati.

Ce apare pe site-ul Primariei, hotarari ale CL, e nimic si ce sunt obligati sa publice de catre lege. Ex. Livada dezafectata, locul unde se va face parcul - la sase saptamani de cand noi am dezvaluit despre realizarea parcului solar, Primaria nu vrea sa comunice oficial unde e livada dezafectata (noi zicem ca e in Banciu, panta spre Rosiori si ce nu a mai  ramas acaparat de catre smecherii locali).

Fabricile de panouri se zvoneste ca se vor face la Dunare, aproape de Catina exista un teren al Primariei (unul dintre posibilele locuri). 

Blue Sky Global SRL din Timisoara era singura firma interesata de parcul fotovoltaic. Conform proiectelor de hotarari ale Primariei Turnu Magurele a mai aparut o firma din Arad, S.C. Build Man Solutions SRL, care invoca nerespectarea art. 311 din OUG nr. 57/2019 in sensul ca nu se respecta transparenta criteriilor de evaluare. 

Primarul si apropiatii lui stiu totul despre ce urmeaza sa se faca, dar nu comunica turnenilor pentru ca nu trebuie sa afle toata lumea. Asta conteaza foarte mult pentru mafia locala. Mafiei ii place tacerea - Omerta (Lege a tăcerii impusă în organizațiile de tip mafiot). Asa sunt si sedintele de Consiliu Local, nu vor sa fie transmise live sau inregistrate si facute public sa vada toata lumea cum muncesc alesii locali. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
PNL. pe 10 August 2022, 20:27
#3
#1(unu)i. zevzec,
In legatura cu comunicarea, CE TREABA ARE PRIMARIA?? Cand dl Cracea a realizat instalatia cu panouri fotovoltaice i-a facut publicitate Primaria?Tu esti acela caruia i se potriveste vorba "sa vorbeasca si nea ion, ca de aia-i tampit!"
Alin Buzea. pe 10 August 2022, 16:12
#2
Ce stiu eu.
Ca la BANCIU se va infiinta o mare baza militara NATO. Despre fabricile de panouri fotovoltaice se stie doar ca sunt in stadiul de...disctii. Propunerea Primariei este sa se infiinteze pe platforma UVCP si la ELECTROTURRIS. Dar problema fundamentala o constituie LIPSA FORTEI DE MUNCA CALIFICATE SI A PROFESORILOR NECESARI PENTRU O SCOALA DE SPECIALITATE. TINERII INGINERI TURNENI CARE LUCREAZA IN MARILE ORASE NICI NU VOR SA AUDA DE O REVENIRE N ORAS!
Psd pe 10 August 2022, 14:04
#1
Sacalii roșii
Unde a fost unitatea militara la Banciu se lucrează la foc continuu, poate acolo se face.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.