Video Rasare Soarele si la Turnu Magurele. Ungurii, Astrasun, sunt hotarati sa vina la Turnu Magurele: 2024, anul in care cele trei fabrici trebuie sa produca

27 Mai 2022, 16:21 | 2603 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Attila

Astrasun și-a anunțat intenția de a înființa fabrici de panouri solare în România

 

Budapesta, 17 mai 2022 - Astrasun a participat la o conferință RESinvest foarte bine organizată, la București, pe 17 și 18 mai, pentru a anunța intrarea pe piața energetică din România. Attila Keresztes, CEO Astrasun, a menționat că totul este asigurat în România pentru o întorsătură de succes a energiei verzi.

Astrasun a acceptat cu plăcere invitația de a participa în calitate de participant la conferința RESinvest de la București în 17 și 18 mai 2022. Lucrul interesant la conferință este că a înlocuit tradiționalele prezentări plenare cu discuții mai active și interesante.

În Panelul II – Studiul de caz al României: Furnizori și producători existenți și modalități de a continua dezvoltarea unui lanț național sănătos de aprovizionare cu energie regenerabilă - Attila Keresztes, șeful Astrasun, a participat la discuția și a dedicat această oportunitate unui anunț mai amplu.

Totul este asigurat în România pentru o întorsătură de succes a energiei verzi – a spus dl Keresztes. Numărul mare de ore însorite și economia atractivă pentru investitori sunt ideale pentru noua investiție în sectorul energiei regenerabile. Investițiile realizate – centralele solare și fabricile de la fața locului și din lanțul de aprovizionare – oferă sute de locuri de muncă profesioniștilor și lucrătorilor locali din zona afectată de șomaj – a adăugat el în discursul său.

 

Grupul se pregătește să implementeze proiecte de 1,2 GW în România

Grupul se pregătește să implementeze proiecte de 1,2 GW în România și trei fabrici pentru a deservi nevoile materiale ale centralelor solare începând cu 2024. Folosind sursele financiare ale Facilității europene de recuperare și rezistență (RFF), Astrasun intenționează să construiască și să opereze un lingot. napolitană, o fabrică de celule solare și o fabrică de module fotovoltaice în România în cooperare cu Consiliul European al Producătorilor Solari din Sudul României, în regiunea Turnu Măgurele.

Prima fabrică care produce lingouri-napolitane cu o capacitate de 1,8 GW asigură locuri de muncă pentru cca. 480-500 de oameni, ceea ce înseamnă 6% din resursa umană a întregului proiect. Venitul preconizat este de 260 de milioane de euro pe an după ce investițiile au costat 102 milioane de euro în primele 24 de luni.

A doua, fabrica de celule solare planificat 195 milioane de euro venituri pe an are nevoie de cca 240-250 de angajați producând celule pentru o capacitate de 1,5 GW. Această investiție va costa aproape 110 milioane de euro în primii doi ani.

Panourile solare sunt sisteme complexe capabile să genereze energie electrică timp de cel puțin 25 de ani. Așteptările față de fabrica de panouri solare sunt producerea de panouri cu o capacitate de 1,2 GW de module fotovoltaice anual, ceea ce generează venituri de 285 de milioane de euro și asigură locuri de muncă pentru cca. 80 de persoane − 10 % din resursa umană a întregului proiect − după ce au investit 55 de milioane de euro în primii 2 ani.

De la sursa: Astrasun

Video de la 4:36:08 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.