Romanii au inceput sa stringa cureaua! La git!

26 Mai 2022, 05:32 | 1325 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Coliva

Se pare ca toate pomenile: de 50 de euro la 2 luni, de 700 de lei la pensii sub 2.000, de 200 lei plus la salariu, nu au ca scop combaterea foametei, ci pur si simplu sa iti faci pomana de viu!

Caci pomana de mort, n-o sa mai aibe cine sa iti faca!!! Asa ca puteti sa scrieti pe coliva si LA MULTI ANI si VESNICA POMENIRE, caci alti bani doar bugetarii mai primesc!

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Scufița Roșie pe 26 Mai 2022, 09:34
#1
Tic tac,tic tac!Și nu e ceasul lui Udrea
Orice sac,cât de mare ar fi,are și fund,iar pe la noi,la români,se vede fundul cam demult.Se angajează în draci pe la stat,neștiind că asta e doar un măr otrăvit.În c*rând o să se cânte ”prohodul” și pe la o parte dintre bugetari.Glumă,glumă,dar ar trebui să dea la mulți de gândit,dacă au și cu ce.Nimic nu mai este sigur azi,chiar dacă au impresia că lor nu li se poate întâmpla nimic.Câștigați,doar pe termen sc*rt,vor fi cei ce primesc darul de la angajare,perdanții sunt numai cei ce îl vor da.Se va sfârși c*rând și telenovela asta cu pomenile și huzurul pe la bugetari,în mod cert.Lipsa banilor,în urma tuturor scumpirilor,dar și a lipsei loc*rilor de muncă și a depopulării masive,vor cântări al naibi de greu,și sunt principalele cauze.Le urmează îndeaproape incompetența,mediocritatea,hoția și lăcomia unora care speră disperați numai la voturi.Îi va trezi cât de c*rând realitatea faptelor.Și nimeni și nimic nu pot contrazice și nega logica bunului mers a economiei și a finanțelor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.