Avem dovada! Foto. Danut Cuclea a strans gunoiul din Parcul Industrial realizat in timpul lui Mohanu.

23 Mai 2022, 15:49 | 1262 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Gunoaie

In urma lui Mohanu au ramas gunoaie. Ce a reprezentat Mohanu pentru Turnu Magurele?! Asta e realitatea. Danut Cuclea este "continuatorul". Ce pute gunoiul Mohanu! (clic pe foto)

Toata Primaria Turnu Magurele strange acest gunoi. Foarte mult gunoi. Viata ne demonstreaza ce reprezinta Primaria Turnu Magurele sub conducerea PSD. Nu e nascocirea noastra, chiar Primaria ne spune acest lucru. 

Ziarul Financiar, 19.05.2003 - Parc industrial la Turnu Magurele

Autoritatile locale din Turnu Magurele vor infiinta un parc industrial, costul total al proiectului fiind de 4,5 milioane euro, din care trei milioane euro reprezinta fonduri Phare alocate de Uniunea Europeana, informeaza Ministerul Dezvoltarii si Prognozei (MDP).

Ministerul analizeaza, in prezent, impreuna cu reprezentantii administratiei locale locatia propusa pentru amplasarea parcului industrial. Potrivit MDP, parcul va avea o suprafata de 20 de hectare, cu posibilitatea extinderii suprafetei pana la 40-60 de hectare, si este situat in partea de vest a orasului, pe drumul national 54.

"Terenul pe care urmeaza sa fie construit parcul industrial are in prezent destinatie agricola si apartine Consiliului Local", precizeaza ministerul.

Proiectul, care beneficiaza si de fonduri alocate de la bugetul de stat, va asigura prelucrarea si industrializarea produselor agricole din zona, in perimetrul parcului urmand sa activeze firme din Italia, Olanda, dar si agenti economici din Romania.

"Consider ca prin realizarea parcului industrial Turnu Magurele, investitiile private ce vor fi atrase asigura utilizarea mai buna a resurselor materiale si umane din zona, contribuind la o reducere semnificativa a somajului", a declarat Leonard Cazan, ministrul Dezvoltarii si Prognozei. Parcul industrial va fi conectat la punctul de trecere a frontierei Turnu Magurele - Nikopol, investitie care va fi realizata in acest an din fonduri nerambursabile Phare. Mediafax

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.