Altex Turnu Magurele va produce si va folosi energie regenerabila

23 Mai 2022, 15:18 | 1931 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Altex

Centrele solare din Deva (magazinul Altex din cadrul Galeriilor Comerciale Deva), Altex Lugoj și Parcul Logistic Altex Dragomirești din județul Ilfov cumulează investiții de mai bine de 600.000 euro.

După implementarea proiectelor verzi inițiate deja, vor urma alte centre solare în magazinele Altex din cadrul Galeriilor Comerciale Huși, Parcul Comercial Altex Câmpina, magazinul Altex Reșița, respectiv Altex Turnu Măgurele.

Potrivit directorului comercial Altex, obiectivul companiei este ca în următorii ani, toate magazinele, parcurile logistice și entitățile din cadrul grupului să producă și să folosească energie regenerabilă.

De la sursa: electroretail.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.