Sfatul medicului. Azi doctor Manole recomanda: ceai de tei!

22 Mai 2022, 09:19 | 882 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Ceai de tei

Ce ai, cind nu mai ai bani de mincare? Inseamna ca esti bolnav de saracie, pe care o poti trata cu ceai de tei!

Alaturi de proprietatile curative de calmare, dr.Manole de la BNR a descoperit ca, combate si inflatia! Si daca PSD-ul se tine de cuvint si va fura si zaharul din ceai, e si mai bine, pentru ca evitati diabetul!

Sau cum zice poporul in intelepciunea lui: ,,Ai bani, maninci, n-ai, inseamna ca nu ti-e foame"!
https://www.facebook.com/Digi24HD/posts/pfbid0eUmzdWkkR5Q3Xwn1GD3s22svSp3qxDzaLh73cwcjwNdsCLs6EF6o45te6tN3hPkdl

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Un soldat neinstruit pe 22 Mai 2022, 10:27
#1
Sec*ritatea e în tot și toate
Când ești putred de bogat,ești încă în funcție la 73 de ani(cel mai longeviv șef de bancă centrală din lume),mai iei și un purcoi de bani pe lângă pensia enormă,poți da orice sfat,oricui.Nea Manole ăsta,susținut de către toate partidele politice din 1990 încoace,dă sfaturi de 32 de ani,uitând că i se văd epoleții de la kilometrii distanță.Acest domn este exponentul perfect al unui adevărat stat paralel,și așa arată România zilelor noastre.O țară plină de generali făcuți la apelul de seară,de analfabeți funcționali cu doctorate,și tot felul de politicieni semianalfabeți,dar speciali.Elitele și tinerii cu adevărat pregătiți,și recunoscuți la nivel mondial,suferă prin diaspora și sunt zilnic înjurați de ”specialii” rămași prin țară ca să spolieze bugetul de stat și să înstrăineze resursele țării.Dar,trebuie să fim mândri că suntem români.Sper că realizăm din ce în ce mai bine în ce fel de țară trăim,și de către cine suntem conduși.Hai,minte multă și fără ceai de tei!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.