Dana Banu face in sfirsit un lucru la care se pricepe: sa curete gunoaie!

22 Aprilie 2022, 12:16 | 1879 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Garda de Mediu

Ridicolul situatiei pare sa nu aibe sfirsit! In loc sa amendeze si sa confiste tractoarele lui Dragusin, care arunca gunoiele pe cimpuri si vai, GNM Teleorman prefera sa ii mai dea ,,o mina de ajutor!".

De sesizari penale pentru gunoaiele ingropate in Ratarie, nu poate fi vorba, ele sint in sarcina arheologilor de peste ani, sa descopere vestita,, civilizatie psd de Alexandria"!

Golanii din port aveau pe vremuri o vorba: "Din spate liceu, din fata muzeu"! Aici nu mai e cazul, de 2x muzeu, iar pe 14 mai a.c. are loc Noaptea Muze(e)lor, cind se poate intra, fara bilet!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=309063188066496&set=a.191442163161933

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Mi$$ute P@@pescu / Jordan Iron Head pe 22 Aprilie 2022, 17:04
#1
.....
Atunci când te confrunți cu vremuri dificile, afla ca provocările nu sunt trimise ca să te distrugă. Au fost trimise pentru a te promova, a te perfectiona și a te întări.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.