Video Dana Banu, nici nu stii cit de mica incepi sa fii!

19 Aprilie 2022, 11:38 | 1496 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Gunoiul Alexandriei

Acum ce sa faci? Sa aplici legea si sa amendezi Primaria Alexandria, care abandona deseuri din constructii, demolari si vegetale, exact in locul unde Prefectul si 100 de voluntari ecologizau zona?

Sau sa faci pe niznaia si sa il iei in brate pe Dragusin? Asta e norocul tau, scaunul se clatina, ai incalecat balaia! Iar prefectul a capatat puteri sporite pentru situatii de urgenta in domeniul mediului, e cam seful tau direct!

Daca nu dai amenda, asta te haleste, raport la Ministerul Mediului si Comisariatul General si sesizare la Comisia de Disciplina! Bine ca l-ai tinut in brate pe Dragusin, ca sa ai de unde sa il scapi!

Chestia e ca, pe cine pui sa i-o traga lui Dragusin??? Fii fata desteapta si dati demisia, caci au venit zile negre si esti intre ciocan si nicovala! Adieu, ne pare bine ca te-am cunoscut si mult succes in Alianta pentru Puscarie a lui Daddy!
https://www.facebook.com/totalimpact24.ro/posts/404736821657025

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Comisarul alifie pe 19 Aprilie 2022, 13:50
#1
S-au tras la sorți!, Am esit you
Io trag eu, alifie, că sint psd, și una e să ți-o de-a unul de al tău
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.