Eugen Pirvulescu (seful GIO PNL) - Penalescu - judecatorul a validat probele DNA si da unda verde inceperii procesului

05 Aprilie 2022, 21:12 | 2007 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Pirvulescu

Probele din dosarul de corupție al senatorului PNL Eugen Pîrvulescu, deferit justiției privind trucarea unui concurs la Serviciul Județean de Ambulanță, au fost validate de judecătorul de cameră preliminară a instanței supreme care a dispus începerea judecății pe fond a procesului.

Decizia de marți nu este definitivă și poate fi contestată la un alt complet de judecată de la aceeași instanță.

Concret, dacă rămâne definitivă această decizie judecătorii pot începe administrarea directă în instanță a probelor pe baza cărora anchetatorii DNA l-au trimis pe demnitar în judecată.

Respinge, ca neîntemeiate, cererile şi excepţiile formulate de inculpatul Pîrvulescu Eugen. Constată legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în dosarul nr. 248/P/2021 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie, Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, privindu-l pe inculpatul Pîrvulescu Eugen. Dispune începerea judecăţii. Menţine delegaţia apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronuntată în sedinta din camera de consiliu, astăzi, 05 aprilie 2022

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.