Dezmembrarile auto reprezinta o sursa importanta de poluare

05 Aprilie 2022, 17:10 | 1246 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dezmembrari

Comunicat GNM Teleorman: ,,Focurile din zonele Brinceni - Smardioasa, Putineiu (Carlomanu), sint mijloace traditionale de comunicare ale bastinasilor, deci nu pot fi interzise, pentru ca am anula o cultura intreaga!

In plus studiem posibilitatea existentei unui adevarat triunghi al Bermudelor, in linie dreapta romaneasca, cu, curbe: Poroschia-Tiganesti-Brinceni-Smardioasa -Putineiu unde intra pe roti autovehicule si de unde nu mai iese nimic!

Am inceput controlul in februarie si abia l-am terminat in martie, iar pina la sfirsitul anului vom ocoli zona, ca ne e frica de ,,zona crepusculara"! Nu de alta, dar masinile de serviciu e date pe inventar!,,
https://l.facebook.com/l.php?u=https://ziarulteleormanul.ro/20-de-amenzi-si-13-suspendari-de-activitate-dispuse-de-garda-de-mediu-la-branceni-si-smardioasa-dezmembrarea-de-autovehicule-si-colectarea-de-deseuri-reciclabile-vizate-de-actiunea-de-control/&h=AT0t4pvstKN1c8_JYml2baGyfjteZntpfEvkC0WG4gXw4m-SkjSsk0nwxB8NLuDQqztUMrxLrRoufeMCac6nrCnlYyyMdsDi9o6nkec7PGewo2tmDdboZI7j9YW_V7VIr7z6&s=1

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Fane coviltir pe 05 Aprilie 2022, 22:13
#2
Au amendat copii minori, femei însărcinate și bătrânii
Comisarii de mediu, pretind,,taxa de mediu,, pentru a nu da amenzi!
Jaga pe 05 Aprilie 2022, 21:32
#1
jaga
Ia mai vedeți încă o așa zisa firma de dezmembrări, care funcționează ilegal și merge în draci..., duduie !

La Lunca și aparține d-lui polițist Cazanaru de la Turnu, zis și Bin Laden, cu nevasta tot polițistă, dar la grăniceri, cu socrul tot polițist/fost, oamenii statului.

Pe ăștia nu-i mai prinde nimeni și le merge bine. Ca tot aruncam pe țigani, pe laieti, ca ăștia mor de foame, dar ailati de ce fac șmecherii, tot de foame ? Cred.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.