Liviu Dragnea, suspect de gripa porcina! A facut pneumonie si este tintuit la pat!

18 Martie 2022, 09:25 | 1830 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

Ceea ce potrivit unor surse de incredere, din apropierea sa ( sursa Codrin) parea sa fie o simpla ,,aprindere de plamini", pare sa se transforme intr-un cosmar pentru liderul pesedist din APP!

Desi, initial se suspecta a fi Covid-19, perfect tratabil cu Arbidol rusesc de la Nea Gigi Becali, se pare ca este gripa porcina si se trateaza cu medicamente americane, cu care Domnul Presedinte Dragnea nu este de acord!
Chiar se batuse palma, ca in schimbul unor porci contra oi si inscrierii oierului in partid, sa se livreze la pat bolnavului ,,medicamentul minune,,!

Intrucit numitul Codrin nu se pricepe la medicina, neintelegind termenii medicali si intrucit a dormit dezvelit, Codrin tragind plapuma spre el, se pare ca acesta pare sa fie principalul vector de transmisie a bolii, plus porcul transat in curtea vilei, unde locuieste!

S-a refuzat transportul cu izoleta in masina ambulantei, dupa principiul neoas: ,,acum ce o fi, o fi, daca are zile scapa, daca nu, asta e,,!
Cei care il iubesc, rugam sa scrie la posta redactiei mesaje de incurajare, pe restul de 20 de milioane ii rugam sa se abtina, sa nu deschida sampaniile, nici sa dea cu artificii!
https://www.capital.ro/anunt-de-ultima-ora-despre-liviu-dragnea-se-lupta-cu-boala-medicii-au-dat-diagnosticul.html

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Stefanel pe 19 Martie 2022, 17:32
#7
dragnea
Du te BA dragneo și angajează te inginer, fa milioane de euro și vei avea tot respectul nostru. Tu preferi în politica, la borcanul cu miere. N ai sa mai vezi!
Ioan pe 19 Martie 2022, 15:08
#6
Doar o lămurire
Domnule #5, Dragnea a ieșit și nu prea din politică. Mai dă târcoale cu APR-ul lui. Câinele nu pleacă de la ușa măcelăriei, nu-i așa? Pentru domnul #4...vere, nu ți-ai luat medicamentele sau ai fugit din secția de psihiatrie?
Delirium tremens al unor neica nimeni pe 19 Martie 2022, 09:21
#5
OPRIȚI PROSTIA ȘI TICĂLOȘIA
Opriți propaganda slugilor lui Dragnea.Suntem intoxicați de niște lingăi scârboși și toxici,care nu au avut nicodată coloană vertebrală și personalitate.Oameni care se târăsc zilnic în mocirla slugărniciei și a mediocrității.Da,oameni care au învățat de la un hoț suspect de tiranie,numai hoția,minciuna și modul cât mai ieftin și cât mai sc*rt în care poți parveni.Înțeleg că site-ul trăiește din vizualizări și postări,dar sunt unele care nu fac bine și nu ajută nimănui,ci doar hrănesc o propagandă ticăloasă.Gata,opriți-i și spuneți-le clar,că Dragnea a ieșit din politică exact așa cum nu și-a dorit,ca un prost,dar și ca un mare ticălos crud și arogant.Și mai trebuie înțeles ceva,România nu e Teleorman,și nu toți au creierii spălați așa cum își dorea infractorul suspect de oricare gripă.Iar pentru sc*rtarea suferinței,împachetări cu pământ.
Politicianul de la moldoveni pe 18 Martie 2022, 16:50
#4
Demnitate și onoare
Dragnea a fost un mare patriot,un om demn și. Foarte aplicat pe ce spunea și punea in practica .Normal acuma trebiuia sa fie președintele României,dar a fost trădat in primul rind de cei din jurul sau,apropiații săi,fiu și prietenii fidelii .au fost și excepții care nu l-au trădat cum ar fi simionescu Adrian,Cristina Mindroc,Gidea de la CJ telorman,Emil lungu,dar pe ceilalți in frunte cu fiulsau i-a durut in sula de livache iar pe Nicoleta P,a durut-o in pasarica (p***da)cind a greșit documentele din valiza .
Gogu pe 18 Martie 2022, 15:22
#3
Pt.politicieni
Pe lângă pesta porcina mai avem și gripa aviatică aviz celor din palatele Cotroceni, Victoria, Parlamentului unde se ascund cei din aceste palate?!?!???........(cumva în loc*ri exotice departe de Romania).?????
Viorica de la BNR pe 18 Martie 2022, 11:38
#2
Prisnite cu mustar pe piept!
Pe vremuri cind fuma si se mai ineca cu tusiturile de tabac ii puneam prisnite cu mustar pe piept! Si daca nici asa nu isi revenea, i-o puneam pe cheala in cap! grin
Dan daniela pe 18 Martie 2022, 11:21
#1
Eu am făcut tot ce am putut
I-am pus șosete cu oțet, i-am făcut frecție cu formol, i-am pus ventuze, dar nu scade frigurile! Nădușește de zici că e în Brazilia!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.