Grav accident de circulatie pe DN52, curba din Banciu. Un barbat, care nu avea permis de conducere, s-a rasturnat cu masina

13 Martie 2022, 13:21 | 3644 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Accident.

Un bărbat de aproximativ 35 de ani a ajuns la spital, cu multiple traumatisme, după ce Ford-ul cu numere de Franta, în care se afla s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN52, în apropiere de Turnu Măgurele

Potrivit ISU Teleorman, pompierii militari au fost solicitați să intervină la accidentul produs la aproximativ 5 km de Turnu Măgurele, în jurul orei 03.40, iar la fața locului salvatorii l-a găsit pe bărbatul de aproximativ 35 de ani, cu multiple traumatisme, în stare de inconștiență, neîncarcerată. Victima a fost preluată de echipajele medicale și transportată la Spitalul Județean, pentru îngrijiri de specialitate.

„Victima, un bărbat de aprox. 35 de ani, cu multiple traumatisme, în stare de inconștiență, neîncarcerată, a fost preluată de echipajele medicale și transportată la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Teleorman.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj medical al Serviciului de Ambuanță.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea de prevenire și stingere a incendiilor și îndepărtarea elementelor de caroserie de pe carosabil, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

sursa: impactnews24.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Vasi pe 16 Martie 2022, 19:04
#4
Inconștiență la analfabeți
Ceva de genul Cum se da OGARU Vânător și merge cu arma de la Prieteni pe câmp Fără sa gândească la ce poate sa se intample
Dan pe 14 Martie 2022, 07:02
#3
din Turnu
Da, e țigan de pe Măgurele.
Yuri pe 13 Martie 2022, 20:19
#2
.
Sigur e țigan
Tinel pe 13 Martie 2022, 16:47
#1
Inca un prost care face ce vrea
Multe masini care nu corespund tehnic,cu volan pe dreapta si intr-o stare jalnica.Chiar la coborarea dealului,pe banda 1,in dreapta,se afla o groapa destul de mare si periculoasa.In momentul coborarii,ai tendinta sa o ocolesti,asta daca o si vezi la timp.Cand aud de atata inconstienta,auzi,nu avea permis,imi vine sa-l bag eu in spital.Rapid o lege prin care nu mai poate dobandi permis in veci,si tot e prea putin.Se putea lasa cu victime sau morti.Si Politia Rutiera sta la panda sa vada daca ai centura pusa si farurile aprinse prin oras.Cati colorati nu au permise luate pe spaga sau de prin alte tari,fara ITP si RCA valabile,si neinmatriculate la timp in tara.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.