Adrian Simionescu face pui si ii creste cu mare grija si talent. Politistul prins beat si pozitiv la opiu, la volanul unei masini furate, scapa de dosarul penal.

23 Februarie 2022, 12:14 | 4501 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Politist drogat

La asemenea fapte, politistul trebuie avansat cat mai repede posibil, scos la pensie la 35 de ani si reangajat pe un post de conducere. Adrian Simionescu a ajuns parlamentar. 

Rezultatul de la institutul de medicină legală ne spune că acesta a spus adevărul: a mâncat prea mulți covrigi cu mac, probabil expirați, și de aceea s-a decis să facă pe curierul de mâncare.

Politistul a fost la o petrecere unde s-au mancat covrigi cu mac si s-a consumat alcool.

Daca insista era bine si la alcool. Fostul parlamentar Simionescu a omorat un om si a declarat ca alcoolemia era mare de la un tampon îmbibat în alcool în cavitatea bucală pentru calmarea unei dureri dentare".

Citeste si: Adi Simionescu, consilier judeţean, a făcut un accident auto mortal având o alcoolemie de 0,98 %. Procurorul M.Iordanescu i-a acordat NUP-ul salvator!

 

Răsturnare de situație: polițistul din Alexandria, băut și aparent drogat, care a furat o mașină de livrări mâncare, scapă basma curată. 

La o luna de la incident, a venit rezultatul la sânge: NEGATIV la droguri.

Deși, inițial, a ieșit pozitiv și la opiu și la alcool.

Și cu furtul are tote șansele să scape, deoarece patronul restaurantului a cărui mașină a furat-o, președintele AUR Teleorman, a decis să nu depună plângere.

Colegii care l-au prins la ieșire din Alexandria după ce a furat mașina au fost șocați să constate că colegul lor este la volanul mașinii anunțate pe 122 că fiind furată, încât minute bune l-au lăsat cu cheile în contact, liber, neincatusat, în timp ce ei fumau și stăteau la taclale în spatele mașinii oprite.

Dacă era beat și drogat in orice secundă se putea produce o tragedie.

Dar rezultatul de la institutul de medicină legală ne spune că acesta a spus adevărul: a mâncat prea mulți covrigi cu mac, probabil expirați, și de aceea s-a decis să facă pe curierul de mâncare.

Mai mult, aici>>impactnews.ro 

 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Adrian pe 08 Aprilie 2022, 17:06
#5
Pt toti
Da. El a făcut ce a făcut. Dar uitați va la alți preoții ca merg cu femeile crila
Florin pe 24 Februarie 2022, 09:00
#4
Așa este atunci când încă ne mai iubim călăii
Domnule Mogul,se pare că ai dreptate,Simionescu fără Dragnea era 0(zero barat).Dar azi,trecând în barca celor de la PNL,a crescut,e 0,001.Nu-l putem uita în fotografiile când era alături de un panou publicitar cu o femeie,urcat pe ATV în lanul de porumb și cu pălăria de cawboy pe dovleac.Imagini ale unui instabil psihic ce se dorște o eminență cenușie a ceva ce nici el nu știe ce este.E,ăsta e unul dintre sforarii,alături de Mohanu,Cuclea și alții din gașca PSD,care au instalat sărăcia și hoția de la nivelul conducerii județului și orașului Tr.Măgurele.Oricum,Dragnea rămâne principalul vinovat pentru situația din Teleorman și de dezastrul creat atâția ani.
Gogu pe 23 Februarie 2022, 16:10
#3
Pt.cei de la medicina legala
Bravo că luați banii de la statul Român și de la infractori.

Vasile ion pe 23 Februarie 2022, 15:14
#2
Baronul din Craiova mutat la Tr. Măgurele
Acestabaiat este persoana care nu l-a trădat,prostit și dezinformat pe Dragnea cum a făcut-o fiul lui Dragnea și apropiații săi A fost singurul care a avertizat și a spus ca Dragnea va face pușcărie,in anul 2015 ajutat de fiul sau.
Mogul. pe 23 Februarie 2022, 14:55
#1
Simionescu un criminal scăpat de Liviu Dragnea .
Cum toată suflarea orasului știe,Simionescu a trecut sub umbrela pnelistilor .Păi ce facusi Bobita nu l mai iubești pe Livache care te a făcut mare?Fără el erai un zero barat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.